A Mi Hazánk miért nem szervez tüntetést a magyar rendőr gyilkos miatt?
Olyan érdekes, hogy egy bejegyzéssel elintézték a dolgot. Bezzeg ha cigány lenne az illető már rég vonulnának cigánybűnözést kántálva...
Azt inkább meg sem említem, hogy az egyik megszúrt rendőr roma származású, Kállai László főtörzszászlós...
Ilyenkor miért nem szerveznek tüntetést?
Nincs itt semmi látnivaló kérem mindenki egyben maradt még a támadó is karcolásokkal megúszta.
Még pár nap és a liberális média egyfajta hőst csinál belőle.
Az elsőnek igaza van.
Így megy tovább, egy hatalmas Robin Hood lesz a gyilkos.
"Olyan érdekes, hogy egy bejegyzéssel elintézték a dolgot."
eddig 6 mi hazánkos bejegyzést láttam és 2 videót.... utána se nézel de már hisztizel xDDD lmao sok a szabad időd
Mert a gazdi nem engedte meg a leányvállalatnak.
Ilyen az amikor a fidesz fiókpártja vagy
8)Mèg törvènymòdosítást is kezdemènyeztek.Többek között a ti brüsszeli gazdáitok miatt nem lehet normális rendvèdelmi törvènyeket hozni,mert a brüsszeli maguk se tudják milyen jogvèdők szerint a bünözőknek jogaik vannak.
PS:De persze a Fidesz sincs azèrt a toppon az eset is mutatja,hogy magasabb szintű kèpzèsre ès vèdőruházatra van szüksèg.Talán ezèrt mèg a brüsszeli gazdáitok se rikácsolnának.
"8)Mèg törvènymòdosítást is kezdemènyeztek.Többek között a ti brüsszeli gazdáitok miatt"
Hogy mim? :D összekeversz a kedvenc pártoddal, én egy állampolgár vagyok, nem ilyen csicska migatyánkos díszbohóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!