Egyszer megélhetjük, hogy nekünk is lesz egy ilyen csodálatos Koronázási Ünnepségünk?
Annyira csodálatos volt a ceremónia. Pompás körítéssel, a tradíció, nemzeti identitásérzés. Egyszerre örültem és sírtam. Örültem mert csodaszép volt, mennyire is irígy vagyok most az angolokra. Másrészt sírtam, mert nekünk miért is nincsen ilyen ceremóniánk?
Mi is Királyság vagyunk. Miniszterelnök Urunkat a nép 5x-rre hatalmazta fel 2/3-al. Miért is ne lehetne egy ilyen ceremónián belül ünnepelnünk? Ha már a régi jogkörök nem is járnak vele, de az ünnepség az egybegyültek az egész pörgetné a gazdaságot is amellett hogy a szívünk is megtöltené tartalommal👍💖
#7.: "Elég ingyenélőt tartunk el, kell a francnak még egy király és a pereputtya!"
A sok ingyenélő politikus helyett lenne jobb egy uralkodó. Mert azt bizonyára te sem gondolod, hogy a ország magát vezetné el központi hatalom nélkül?
#12.: Te valami önjelölt monarchiológus vagy?
Meg tudnád mondani, hogy pl. a brit monarchia mennyit jövedelmez az angoloknak csak a turizmus tekintetében?
13 - Nézz utána, hogy a brit uralkodóház mióta van hatalmon, mit tett az országért, és milyen hatásköre is maradt mára!
Ezzel szemben te egy született bugrist akarnál itt megkoronázni!
Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!