Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 1989-ben Orbán Viktor, Deutsch...

1989-ben Orbán Viktor, Deutsch Tamás és társaik az első sorokból bontották volna a kordonokat könnygáz támadás közepette egy diáktüntetésen? Most meg Orbán komcsi rendőrminisztere mindenkit elintéz?

Figyelt kérdés

[link]

'89-ben, ha azzal jövök hogy Orbán Viktor fog 34 év múlva szétveretni a hatalommal szemben a tanárok pályájáért, a tanítás minőségéért tartott tüntetést, azt hitték volna a társaim hogy meghibbantam, és nagyon nem...

Ezzel a rendőrattakkal nem a Fidesz identitásának legbensőbb lényegét verte széjjel Orbán?

2023. máj. 5. 17:19
1 2 3
 11/26 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
53%

"Ezzel a rendőrattakkal nem a Fidesz identitásának legbensőbb lényegét verte széjjel Orbán?"

Ők küldték a zsarukat verekedni?

Én a 444-en (a cikkeden) azt olvastam hogy erediteleg mielött balhé lett volna, azért mentek ki mert nem előre bejelentett tüntetés volt.

2023. máj. 5. 18:22
 12/26 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
2023. máj. 5. 18:23
 13/26 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy kire gondolok.

2023. máj. 5. 18:26
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
5-7. Látod, ennyire együgyű az átlagbalos, hogy a "minek ment oda " mondatra nemhogy behúzná fülét-farkát, hanem elkezd fröcsögni. Pallérozzátok kicsit az elméteket, rátok fér.
2023. máj. 5. 18:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Gondolkodjunk más irányban is!

Példa:

[link]

2023. máj. 5. 20:31
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Miért húzná be fülét farkát aki ott volt pontosan tudja miért volt ott, aki nem a szenny médiából tájékozódik amit az adófizetők pénzén propagandaadóvá silányítottak le elvtársaid azok is tudják, akiket érdekel a jövőjük tudják te nem tudod, mert vagy ostoba vagy vagy haszonélvezője ennek a korrupt tolvaj rendszernek.
2023. máj. 5. 22:18
 17/26 anonim ***** válasza:
32%

16. Mert ezt Kuncze elvtársad mondta 2006-ban. Tőle az idézet.

Csak ti ennyire ostobák vagytok, hogy 89-cel jöttök, miközben arra se emlékeztek, hogy 15 éve mi volt

2023. máj. 5. 23:09
 18/26 anonim ***** válasza:
26%
Elvtársaid neked vannak mert csodásan nyomod a propagandát.
2023. máj. 5. 23:17
 19/26 A kérdező kommentje:

Nevetek hogy fidesznyikek akkor helyeselték a bontás, most meg hogy ellenzik.

Én akkor sem helyeseltem hogy Orbán hulligánokkal szétvereti Budapestet és most sem helyeselném ha ilyet csinálna bárki is.

Az a baj a fideszeseknél hogy az erkölcsi érzéküket lelkiismeretüket dobják el a politikai rajongásukért.

Egy ellenzéki ilyet nem csinál, nincs személyi kultusz az ellenzéki oldalon szerencsére.

Abból is látszik hogy hány miniszerelnök volt fidesz oldalon és mennyi a bal-liberális demokratikus időkben. Sokat elárul az emberek pártok habitusáról.

Ahogy az is hogy ex kommunista rendőrminiszter pont a Fidesz kormány oszlopos tagja már több évtizede. Hát olyan is a hatalom.

2023. máj. 6. 12:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez stimmt.

Pintér úr neve az olajszőkítésen át Portik ügy, Aranykéz utcai robbantásmindegyikkel kapcsolatban volt. Az információk titkosak.

Ahogy írtad, évtizedek óta ott és úgy irányít...

Nem az Orbán a legnagyobb gengszter kérem!

2023. máj. 6. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!