1989-ben Orbán Viktor, Deutsch Tamás és társaik az első sorokból bontották volna a kordonokat könnygáz támadás közepette egy diáktüntetésen? Most meg Orbán komcsi rendőrminisztere mindenkit elintéz?
'89-ben, ha azzal jövök hogy Orbán Viktor fog 34 év múlva szétveretni a hatalommal szemben a tanárok pályájáért, a tanítás minőségéért tartott tüntetést, azt hitték volna a társaim hogy meghibbantam, és nagyon nem...
Ezzel a rendőrattakkal nem a Fidesz identitásának legbensőbb lényegét verte széjjel Orbán?
"Ezzel a rendőrattakkal nem a Fidesz identitásának legbensőbb lényegét verte széjjel Orbán?"
Ők küldték a zsarukat verekedni?
Én a 444-en (a cikkeden) azt olvastam hogy erediteleg mielött balhé lett volna, azért mentek ki mert nem előre bejelentett tüntetés volt.
16. Mert ezt Kuncze elvtársad mondta 2006-ban. Tőle az idézet.
Csak ti ennyire ostobák vagytok, hogy 89-cel jöttök, miközben arra se emlékeztek, hogy 15 éve mi volt
Nevetek hogy fidesznyikek akkor helyeselték a bontás, most meg hogy ellenzik.
Én akkor sem helyeseltem hogy Orbán hulligánokkal szétvereti Budapestet és most sem helyeselném ha ilyet csinálna bárki is.
Az a baj a fideszeseknél hogy az erkölcsi érzéküket lelkiismeretüket dobják el a politikai rajongásukért.
Egy ellenzéki ilyet nem csinál, nincs személyi kultusz az ellenzéki oldalon szerencsére.
Abból is látszik hogy hány miniszerelnök volt fidesz oldalon és mennyi a bal-liberális demokratikus időkben. Sokat elárul az emberek pártok habitusáról.
Ahogy az is hogy ex kommunista rendőrminiszter pont a Fidesz kormány oszlopos tagja már több évtizede. Hát olyan is a hatalom.
Ez stimmt.
Pintér úr neve az olajszőkítésen át Portik ügy, Aranykéz utcai robbantásmindegyikkel kapcsolatban volt. Az információk titkosak.
Ahogy írtad, évtizedek óta ott és úgy irányít...
Nem az Orbán a legnagyobb gengszter kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!