A Karmelita kolostornál történt események üthetnek vajon egy kis rést az egész komplett rendszeren és elindíthat vajon egy folyamatot?
Néhány hülyegyerek,+féltucat megélhetési ostoba politikus csinálta a fesztivált..ennyi és nem több.
Mitől lenne szimbólum?
Szerintem egy hét alatt lecseng mint az összes többi világrengető esemény.
Amig nem lesz egy komoly vállalható vezető az ellenzéki oldalon addig hiába minden erőlködés.
Valaki egyszer azt mondta. Majd megunják, hazamennek.
Ki is volt az ?
Beindult a " gyermekvédelmi könnygáz".
Aki azt gondolja, ez a tüntetés is olyan gyorsan feledésbe merül, mint az előzőek, az téved. 2006-ban törtek, zúztak a fidesz irányította focihuligánok, mondhatni jogos volt a rendőri beavatkozás. Most azonban tulajdonképpen gyerekekkel álltak szemben rendünk őrei, ami azért nehezebben tolerálható.
A fidesztől pedig hatalmas képmutatás is, hiszen stabilan hangoztatják, hogy megvédik a gyerekeket. (Is.)
Vicc, megvédik attól, hogy az óvodást ne operálják át, ugyanakkor aki véleményt merészel nyilvánítani, azt lefújják könnygázzal.
Remélem a szülők most észbekapnak! Az is, aki folyton azt óbégatja, hogy el a kezekkel a gyerekeinktől.
@2 "Én azt sem tudom, miért tüntetnek.."
Ez leginkább a te szegénységi bizonyítványod.
Kicsit el vagy tévedve. A garázdaság nem vélemény nyilvánítás.
Mond már el milyen jogon támad bárki egy rendőrre ?
Mert ő a forradalmár ? Hát be kell zárni egy kicsit a hűvösre aztán lehiggad.
Ilyen trágár erőszakos "diákokkal" nem vagyok hajlandó közösséget vállalni.
Továbbá még mindig nincs válasz arra a kérdésre, hogy ha menni kell a fidesznek , akkor ki jöjjön a helyére? Csak úgy kérdezem, ha már a demokráciát is féltjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!