A magyar politikai botrányokat miért nem tudják méltósággal viselni az érintettek?
Nagyon úgy néz ki, hogy az átlátszó több fontos ponton hazudott, és az illető helyreigazítást kért, amit nem kapott meg. Ezek után mi más maradna mint a per?
Borkait is megértem, ha már aljas (titkosszolgálati) módszerrel végett vetettek a politikai karrierjének, legalább egy kis kártérítést be akar söpörni.
#4 : Milyen részletek? Ha abba egy forint állami pénz is van, azt adja vissza! Az egy idétlenség, amit odaépített.
Titkosszolgálat? Egy kamerával felvenni egy videót? Akkor én vagyok a 008-as! :D
5: Látod, ott kezdődik, hogy szerinte jelen pillanatban egy Ft Eu-s pénz sincs benne.
Aha, és hogy oldod meg a tenger közepén, hogy közben Borkai ne vegye észre, hogy videózod?
"hogy oldod meg a tenger közepén, hogy közben Borkai ne vegye észre, hogy videózod?"
Pár csík kox és elég sok pia után az lenne a csoda ha nem a puncira koncentrálna amikor előtte pucsítanak az ikrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!