Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Gyurcsány Ferenc kivonulna...

Ha Gyurcsány Ferenc kivonulna végleg a politikai életből jobb lenne a magyar közélet és leválthatóbb lenne a fidesz?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Rengeteg szimpatizánsa van. Azokat - esetleg - elvesztené az ellenzék.
2023. máj. 4. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Ha kivonulna, akkor az pontot tesz arra a kérdésre, hogy legyőzték-e. Lehet én vagyok kisebbségben ezzel az állásponttal de én amondó vagyok, a Fidesznek nem szabad megadni magunkat. Arról nem beszélve, ahogy én látom, a DK-n kívül a többi ellenzék sz.rik a szavazóira, sz.rik a közállapotokra, egyáltalán mindenre. De a fizu az persze jó ellenzéki képviselőként is.
2023. máj. 4. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Az EU Ferit akarja tehát maradnia kell, meg kell szavaznunk legközelebb.
2023. máj. 4. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Még is mitől? Teljesen mindegy, hogy van, vagy nincs a közéletben. Bárki jönne helyette, azt 2 hónap alatt ugyan úgy lejáratnák. Háborúba küldené fiainkat, beengedné a migránsokat, kiárusítaná az országot, Brüsszel barát. Ennyi elég is lenne és fidesz kétharmad meg is van Gyurcsány nélkül.
2023. máj. 4. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Az nem baj ha eu barát végre lenne pénz.
2023. máj. 4. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
A fidesz az elmúlt 13 évben minden választást úgy nyert meg, hogy lejárató kampányt indított. Teljesen mindegy, ki indul legközelebb is, valamivel le lesz járatva, és bedobja a jól megszokott varázsszavakat is: Soros, Brüsszel, baloldal, háború, nyugat, Gyurcsány...
2023. máj. 4. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, de nem biztos, mert akárki is kerülne elő a látómezőn túlról, mindenki ráfogná, hogy: "NA, ez is vallamiféle Gyurcsán-csapattagbeli lehet".

Rosszabb lett ez az ország, mint valami őserdei népcsoport, akik hieddelmekben élnek még.

2023. máj. 4. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejtsük el, hogy a Feri tényleg nem vett részt a választási kampányban, ahogyan MZP kérte. Tehát arra a pár hónapra valóban eltűnt. Segített ez az ellenzéken? Nem! MZP ugyanis minden idők legprimitívebb és legalacsonyabb színvonalú kampányát produkálta és fél év alatt döntetlen körüli állásról indulva megsemmisítő vereséget szenvedett. Pedig a Feri nem volt ott.
2023. máj. 4. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De olyan szempontból jó lenne hogy vegre pár embernek kinyílna a csipája és rájönne hogy eddig sem Gyurcsányon múlott a dolog. Talán elkezdhetnének vegre mással próbálkozni a Gyurcsány jobbra balra swipeolása helyett
2023. máj. 4. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Gyurcsányt legalább nem lehet összegyurcsányozni.
2023. máj. 4. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!