A könnygáz is a gyermek és családvédelem része?
De ők nem maguktól ilyenek, hanem a testület ilyenné formálja őket.
A lényeg, hogy a politikának mindig ilyen rendőrök kellenek - és ez az igazi baj.
De a Döbrögik félnek a saját jövőjüktől? Azokat fújatják le könnygázzal, akik a jövőnket fogják építeni?
Nem inkább ezeket a döbrögi heréket kéne elzavarni a búsba?
Ezeknek nincs gyerekük?
Még a leghülyébb fasiszta, kommunista rendszerek is megbecsülték a fiatalokat, tanították nevelték - ezek a bugrisok meg könnygázozzák őket.
Ilyen ez az illiberális orbáni agyrém!
Mondjuk a diktatúrák általában féltek a fiataloktól.
Gondoljunk arra, hogy '56-ban is műegyetemista tüntetéssel kezdődött a forradalom. De 1986. március 15-én is volt a "lánchídi csata", amikor a rendszerkritikus fiatalok a március 15-i felvonulás apropóján rendszerellenes jelszavakat kiabáltak és összecsaptak a rendőrökkel. Persze az M1 Híradója ugyanúgy nem szólt erről, ahogyan ma sem tenné. :-)))
Hogy őszinte legyek, abban semmi békés nem volt, hogy nekimentek a kordonoknak. Szerintem még örültem is a könnygáznak, végre egy kis izgalom számukra, végre van miért verni magukat. 2006-ban a rendőrök boldog-boldogtalant megtánadtak, elvertek. Ami a karmelitanál történt meg sem közelíti azt, amit 2006-ban csináltak Gyurcsányék.
O1G, az nem vitás, de messze sincs olyan ostoba, hogy leverje azt a lécet, amit Gyurcsány helyezett el😅. Azaz Orbán nemcsak egy g...., hanem egy zseni. Tetszik vagy sem ezt el kell fogadni, és még legalább 10 évig ezzel kell együtt élnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!