Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony megint hogy tudott...

Karácsony megint hogy tudott ekkorát tévedni? Miért nem jár jobban utána a dolgoknak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerinte „A pride az egyik legszebb ünnep Budapesten”. Ekkora süketelést...

2023. máj. 3. 12:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha a Magyar Nemzet írta, akkor lehet, hogy színtiszta hazugság az egész. Lehet, hogy Karácsony a metrófelújításról beszélt, ők meg ezt hozták ki belőle.

Hiteles forrás kéne.

2023. máj. 3. 12:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

#1: ott a forrás a cikkben:

[link]

De ez miért tévedés? Szerinte ez a legszebb ünnep és kész. Csak jobban tudja.

2023. máj. 3. 12:24
 3/16 A kérdező kommentje:
No de hát nem is ünnep meg nem is szép. Minden más stimmel amúgy...
2023. máj. 3. 12:28
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

A szép szubjektív, ünnep meg az, amit annak tartunk. A születésnapom nekem ünnepnap, és speciel ez az egyik, amit évről évre szinte legjobban várok, a buszvezetőnek viszont egy újabb átkozott kedd.

Karácsony e arról beszélt, hogy "...a szabadság, a szerelem ünnepe...". Azt nem értem, hogy minek itt felháborodni? Ha neked nem ünnep, és nem tetszik, nem kell ott lenned, nem kötelező. Minek puffogni, és dühöngeni, amikor együtt örülhetnél másokkal, vagy csak simán nem veszel róla tudomást. Őszintén, megéri?

2023. máj. 3. 12:36
 5/16 A kérdező kommentje:

"...a szabadság, a szerelem ünnepe..."

A Prájd? Valóban az lenne?

2023. máj. 3. 12:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Neki az.

Valakinek meg a majális a szeretet ünnepe. Ez ilyen.

2023. máj. 3. 12:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor inkább induljon ki a saját nevéből, ha már a legszebb ünnepről beszélgetünk...
2023. máj. 3. 12:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Napok óta ömlik Karigeri sarazása a propaganda médiákból. (Az a durva, hogy ahol tudom tiltom ezeket, de még így is elérnek, hihetetlen...) Történt valami? Vagy már most a jövő évi választásra gyúrnak?
2023. máj. 3. 12:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem sarazta senki, ő nyilvánult meg ebben a témában. Ezek szerint ő sarazta saját magát, mint MZP?
2023. máj. 3. 12:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi ebben a tévedés? Ez az ő véleménye. Ehhez pedig ha jól tudom joga van, hiszen magyarország még csak távolról sem diktatúra. ;)
2023. máj. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!