Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zárták le a lombkorona...

Miért zárták le a lombkorona sétányhoz vezető utat? Az van kiírva, hogy magánterület, belépni tilos! Most akkor közpénzből épült, magánterületre? Vagy mi?

Figyelt kérdés

Aki esetleg nem tudná, Nyírmártonfalván van.

Nem lehet má megnézni? Akkor viszont vissza jár a mani! Nem?

2023. máj. 1. 20:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
De! És akkor mi van? Más nem járna vissza?
2023. máj. 1. 20:30
 2/19 anonim ***** válasza:
20%
Számtalan pályázat kerül magánszemélyekhez vagy cégekhez, ez nem újdonág. Gondolom, elege lett az újágírókból, akik a történet felét írják csak le.
2023. máj. 1. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Mert buták. Oda kellett volna gyorsan tenni egy büfékocsit a katasztrófaturistáknak. Gennyesre keresték volna magukat.
2023. máj. 1. 20:32
 4/19 A kérdező kommentje:
2-es, utólag?
2023. máj. 1. 20:32
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

Ez a fidesz, a homokos bérkutyái meg védik a védhetettlent....

Te kérdező meg homokbadugod a fejed és polirozod a muszert, higy 36552. Fideszes kérdést kiirhatod....

Majd 2026-ban inditotok pár kamupártot, jól lejáratjátok magatokat, és újra a homokos fideszbirkák nyernek....

Magyarorszagot közössen tettétek élhetettlené sok ezer magyarnak, akinek hátra kellet hagyni az országot.

2023. máj. 1. 20:50
 6/19 A kérdező kommentje:
Várjá má 5-ös! Én a Mi Hazánkra szavaztam és 2026-ban is rájuk fogok szavazni! Vagy miről beszélsz te?
2023. máj. 1. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé felkapott lett most, osztan a balhé miatt szerintem lezárták.
2023. máj. 1. 21:11
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos ma teljesen leépítették az országot, sok fideszes még a putyin háborújának is tapsol, mert a náci ukránok szerintük megöltek 20 ezer orosz civilt. Miközben az EU más országaiban, hősként tekintenek az ukrán hovédőkre mi meg nácizzuk őket és védjük a putyinkát.

Egyre jobban csúszik szét az ország, gyűlölet mindenki ellen, az emberek teljesen idegroncsok. Ma utaztam a vonaton és teljesen mindenki magába volt fordulva sehol egy boldog arc, mindenki arcán nehogy hozzászólj, elegem van mindenből.

A szégyen akarják takargatni, de fölösleges, minden héten derül ki valami undorító dolog, fálaszfalak nélküli WC, 2 méteres kilátók az Alföldön ezek a legújabbak. Valami undorító ami idehaza megy.

De van szívhang törvény, státusztörvény, EU rekorder infláció stb.

2023. máj. 1. 21:20
 9/19 anonim ***** válasza:
16%
Nem vagyok idegrincs, es boldog is vagyok, de attol meg ne beszelgessen velem egy random ember a vonaton mert nem vagyok ra kivancsi😃
2023. máj. 1. 21:50
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

#8 Nem az ország van leépítve hanem az agyad.

"mert a náci ukránok szerintük megöltek 20 ezer orosz civilt. Miközben az EU más országaiban, hősként tekintenek az ukrán hovédőkre mi meg nácizzuk őket és védjük a putyinkát."

Szóval elfogadod, hogy az ukránok megöltek 20 ezer civilt és nem érted hogy ebben mi a rossz, miért is kellett volna már réges-régen elítélnie az ukránokat emiatt az egész uniónak meg az európai értékekért olyan nagyon harcoló haladóprogresszveknek?

Hősként tekintesz olyanokra akik civileket mészároltak le békeidőben csak úgy hobbiból, nem érdekel téged, hogy valóban nácik és ezt ki is teszik magukra a náci szimbólumokkal, akik halállistát vezettek amin felkínáltak minden elmebetegnek civil embereket megölésre a lakcímükkel?

Azért nevezzük ezeket az ukránokat "ukrán nácinak" mert ukrán nácik.

Nemrég még ciki volt nácinak lenni. Vagy amióta a jobbikkal összeálltatok és MZP elmondta, hogy az ellenzéki összefogás a kommunistáktól a fasisztákig külön-külön mindenkit képvisel, azóta már nem ciki? Csak ha éppen Orbánt lehet vele mocskolni?

2023. máj. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!