Így, hogy a magyar élelmiszerárak ugyanannyiba kerülnek, mint pl Németországban, nem kellene az átlagfizetésnek is 2-3ezer eurónak lennie, mint ott?
8! Pedig nem, szóval nem élsz kint. Nem értem, miért hazudod ezt, igen pl. éttermek drágábbak, pékségek drágábbak, de egy átlagos nagyáruházban olcsóbban jössz ki, igaz ebben a euro/forint keresztárfolyam is benne van, hogy éppen mi mennyit, de csak egy példa!
Magyarországon nagy készételkonzervet nem kapsz 1000-1200 alatt, még a chilis babot se, pedig az nem egy drága étel.
A német pennys ravioli konzerv -ugyanakkora súlyra- meg 1.49 euro. Tehát kb. 550 forint, és simán jól laksz vele. Most nem azt mondom, hogy egyél minden nap pennys konzervkaját, én se így teszek ,csak szembeötlő a különbség ebben is.
Márpedig így van. Nem tudom minek kamuzol. Te nem élsz kint valószínűleg, vagy ha kint is vagy kamuzol az árakról.
13) meg tudod nézni, nem nehéz:
Ez így önmagában nem sokat ér, tedd mellé a magyar árakat.
"A német élelmiszerárak kb. 36%-kal magasabbak."
Annál azért többel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!