Igaza van szerintetek Kiss Ádám humoristának, hogy ő csak viccelt a pápalátogatás kapcsán?
#16 Nehogy már az legyen a hibás, aki viccel, nem pedig az, aki erre erőszakkal válaszol...
Viccelni mindennel szabad és kell is:)
Amúgy meg, ha nincs mögötte valódi rosszindulat, minden vicc rendben van.
A south park/family guy is rendesen ad pl a fekete közösségnek, az értelmesebb réteg pedig, mivel tudják mi a vicc, képes nevetni rajta, ahelyett, hogy hisztizne.
Az hogy lövésd nincs az iszlám szabályairól, az nem baj. Hogy az erre vonatkozó tiltást világi törvények között keresed az már nagyobb.
Viszont hogy úgy okoskodsz, hogy azt sem tudod mi a gondjuk a moszlimoknak a Charlie hebdo karikatúrákkal, az nagyon gáz.
25.
Értem, tehát én köteles vagyok betartani az ő szabályaikat, de visszafelé ez már nem játszik.
Nagyon érdekes ez a kettős mérce 😊
21
"Nehogy már az legyen a hibás, aki viccel, nem pedig az, aki erre erőszakkal válaszol...
Viccelni mindennel szabad és kell is:)"
Hát nem tudom,hogyan testszene ha ne adj Isten, neked mondjuk meghalna valakid aztán viccelődnek a halálával...
Szerintem vannak olyan dolgok amivel jóérzésű ember nem viccelődik.
Ki beszélt kötelességről? 🤣
Azt sem tudod mit beszélsz 🤣
...nem mintha csodálkoznék rajta. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!