Igaza van szerintetek Kiss Ádám humoristának, hogy ő csak viccelt a pápalátogatás kapcsán?
Na akkor nyomd ide, hogy mi is az amin felháborodtatok?
Semennyire.
Megint a bolhából csinálnak elefántot a szenteskedők.
Inkább foglalkoznának azzal, hogy ilyen gyenge híradásra telik a rádiótól?
3
"Ahol nem szabad bármivel viccelni, ott nincs demokrácia. A vicc minősége már más kérdés."
Azért a szólásszabadság mellé némi tapintat nem árt.Mert vannak akik kicsit másképp gondolkodnak erről.És nem tűrik el a számukra szent dolgok nyilvános kigúnyolását.Aztán esetleg valami olyasmi lesz a vége a nagy viccelődésnek mint mondjuk ami a Charlie Hebdo esetében történt.
Pontosan mi is az amivel beleszállt az érzékenyek lelkébe?
Mert az hogy ha Mohamed bármilyen ábrázolása tiltott, akkor ennek a tilalomnak a felrúgásán joggal háborodnak fel akik hisznek az iszlámban, azt megértem.
18
"Ahol nem szabad bármivel viccelni, ott nincs demokrácia. A vicc minősége már más kérdés."
Erre a megjegyzésre reagáltam,általánosságban.Nem konkrétan ennek az Ádámnak az esetére.
"Mert az hogy ha Mohamed bármilyen ábrázolása tiltott, "
Melyik törvény tiltja?
Be tudod linkelni?
Másrészt ki beszélt ábrázolásról?
Poénról, viccről volt szó.
Értem, hogy próbálsz terelni, de na, elég gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!