Tiltotta a kommentelési lehetőségemet az origo, hol van itt a szólásszabadság miatti vehemens kiállás? Nekik szabad cenzúrázniuk, mert a haza védelmében teszik?
Figyelt kérdés
Annakidején szerettem az origot, de mióta egy propagandagyár lett olvashatatlan. Egyszer kommentben leírtam azt, hogy mit gondolok a 3. világháborúval kapcsolatos riogatásukról és tiltottak. Nyilvánvalóan ezért vannak csak olyan kommentek az oldalon akik Putyint éltetik és Zelenszkij halálát kívánják, mert a nagy harcuk a szólásszabadságért csak addig fontos, hogy őket ne cenzúrázzák, de a másik oldal fogja be a pofáját.2023. ápr. 30. 18:47
1/10 anonim válasza:
Egyetlen oldal sem köteles tűrni, hogy pocskondiázd őket. Legtöbb helyen már nincs is kommentelés, vagy soha nem is volt.
2/10 anonim válasza:
Nagy bűnt követtél el, mert leírtad azt, amit gondolsz.
Most már azt kell gondolnod, amit ŐK írnak/mondanak.
3/10 anonim válasza:
Engem a Fidesz oldaláról tiltottak le, pedig nem írtam semmi durvát, csak elmondtam, hogy egy adott témával kapcsolatban nem értek egyet velük és hogy hogyan látom én. De nem volt benne tényleg semmi sértő vagy ilyesmi. Többet biztos nem szavazok rájuk.
4/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
De pontosan hogyan írtad ez le?
De eleve, az origonak van komment szekciója? Be linkelnéd?
5/10 anonim válasza:
Ha nem értesz egyet, akkor mit vársz?
6/10 anonim válasza:
#4 Szerintem Facebook-ra gondolt.Talán 2016 körül lőtték le a kommentelési lehetőséget az oldalon...
7/10 anonim válasza:
A világgazdaság se tűri meg a kommenteket akkor se ha kulturáltan elmondod a Fidesz bolsi ellenes érveid.
8/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
6-os.
Hát akkor honnan tudja hogy az origo volt és nem a facebook?
Ott sok kommentet törölnek.
10/10 anonim válasza:
A hvg-n is hamar letiltanak, ha igazi hazafi vagy és esetleg ezt le is írod😃.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!