Nem hiteltelen gyurcsányozni úgy, hogy már 2009 óta nem miniszterelnök?
Ellenzéki szavazóként azért tartom borzasztó kártékonynak, mert a Fidesz a személyére építve rengeteg szavazatot tud maximalizálni.
Persze Feri nem hülye, ezt fel tudja mérni, de ahelyett, hogy félreállna, valamilyen elmekórtani okból kifolyólag a személyes ambíciói még mindig előbbre valóak a közös értéknél.
Ahogy Puzsér mondja, ő Orbán szerencsehozó talizmánja, öttalálatos lottószelvénye, és még jópár találó hasonlata szokott lenni.
Másik gondolatom vele kapcsolatban, hogy valójában ő a Fidesz embere, és belülről bomlasztja az ellenzéket. Tudom, ez összeesküvés elmélet...
"Másik gondolatom vele kapcsolatban, hogy valójában ő a Fidesz embere, és belülről bomlasztja az ellenzéket. Tudom, ez összeesküvés elmélet..."
- Ezt szerintem nem csak te látod így... Mert én is.
2010 óta, ha napi szintre bontjuk le a bejövő uniós pénzt, akkor napi szinten 2 milliárd forint jött. 2 milliárd forint / nap. Hol van? Ha ezt mered mondani hogy Gyurcsánynál tényleg kihajítalak a tizedikről😄
További boldog nyomorultságot
Szerintem az az igazán hitelten, hogy az ország gazdasága jobban megérzi a háborút, mint a két háborúban lévő fél gazdasága.
Nem Gyurcsány csinált 10 éven át sikerpolitikát, ami után egy szemrebbenés alatt dől össze minden, hanem Orbán Viktor.
#7 Senki nem azt állítja, hogy Gyurcsány is annyit lopott, mint Orbánék. Eleve nem is jött még be akkor ennyi uniós pénz, nem is volt rá annyi ideje, és nem is volt meg hozzá a teljhatalma sem. Szóval ne azon vitatkozz velünk, amit senki nem mondott.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy Gyurcsánynak nem voltak, és vannak hibái. Bizony, hogy vannak neki is, ezek nagy része átfedésben van Orbánéval. Csak az az érdekes, hogy Orbántól zokszó nélkül eltűri a nép a sokszorosát annak, amit Gyurcsánytól nem tűrtek el.
És igen, nekem is van egy olyan érzésem, hogy ezek ketten összejátszanak. Mivel Orbánnak egyenlőre sokkal jobban jobban meg a nép hülyítése, ezért Gyurcsánynak, most csak annyi a feladata hogy minden más ellenzéki kezdeményezést még csírájában szétverjen, ő balról, a Fidesz pedig jobbról.
Persze lehet, hogy ez csak a látszat, és csak ösztönösen zárnak össze, ha a közös ellenség megjelenik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!