A pápa látogatása azért számít itt ekkora szenzációnak és bulinak, mert nálunk sokkal több a konzervatív akik miatt visszafejlődik az ország?
Egészen döbbenetes, hogy a fiatalokkal akarják propagálni, hogy a vallás milyen jó és népszerű dolog, miközben egy elavult és csökönyös, bigott világszemléletet hirdető hazugsággyár.
Nálunk 3 napos buli van, miközben nyugatabbra le se szarják miközben mégis jobban élnek mint mi.
Az emberek nem érzékelik illetve nem is érdeklik, hogy nagyon erős korreláció van a jólét és az ateizmus között?
" napi szinten történnek nők elleni erőszakok "
Liberálisék szerint az is nemi erőszak, ha megjegyzem, milyen csinos valaki.
" korrupció téren világbajnok az ország "
Tudod-e, hogy Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában, és Horvátországban milyen korrupció van ?
" Környező országok utálnak, mert fullba toljuk a kereszténynacionalizmust. "
A szlovákok és románok már akkor utáltak minket, amikor még Orbán gondolatban sem létezett. Az meg hogy az ukránok miért utálnak minket, az teljesen külön történet, ott hivatalos ideológia a szélsőjobboldaliság.
De jó tudni, hogy mégis Magyarország az egyetlen renitens állam a környéken.
" Az országban közhergelés folyik a melegek ellen miközben a jövő útja egyértelműen a sokszínűség és ebből fakadó társadalmi szinergia és gazdasági fejlődés. "
A szexuális identitás, a melegeskedés, és a gazdasági fejlődés milyen logikai szállal függenek össze ? Nem hogy nem érthetem, de még fel sem foghatom, amiket írsz.
Öncélú dühöngés a kérdés, nem kérdezni szerettél volna, hanem csak bólogatokat, akikkel kánonba szidhatnád az országot.
Elképzelhetetlen számodra, hogy vannak kortól függetlenül olyanok, akik másban hisznek mint te, ugye? Ahogy az is, hogy vagyunk páran, akik mi tényleg hiszünk Jézus Krisztusban és a kereszténység tanítasában? 🙂
Egyébként pusztán a kérdésre válaszolva: nem. Magyarországnál sokkal szekulárisabb országokban is "szenzáció", ha jön a pápa, foglalkozik vele kiemelten a média, tömegek mennek ki, stb.
Én meg vagyok keresztelve, elsőáldoztam, bérmáltam, nem vagyok vallásos, de nincsen semmi bajom a kereszténységgel, sőt kultúrmegtartónak jó dolog, én ezt az éktelen haragot, vallásellenességet nem értem.
Vannak a valóban destruktív szekták, de az európai keresztényekkel semmi baj nincs.
Én sem értem. De még nem is kaptam rá tőlük korrekt magyarázatot. Jöttek az többszáz évvel ezelőtti keresztes hadjáratokkal meg az inkvizícióval.
A nagy demokráciapárti, toleranciát elváró liberálisok képtelenek toleránsak lenni a vallásos emberekkel szemben. Ja, mert megadni nem akarják a toleranciát, csak elvárni.
Indokuk: "csak". Csak úgy nem szimpatikus nekik a hívő ember.
Igaz.
És, mivel a vallást elvették tőlük, de nem adtak helyette mást, feltűnően sok a depressziós, kiábrándult, magával kezdeni mit sem tudó, az élet értelmét nem találó fiatal. Itt a gyakorin is.
#18: Úgy, hogy a legliberálisabb országok/városok egyben a legélhetőbbek is akik többek között az lmbtq jogok terén kiemelkednek (pl. San Francisco vagy Hollandia).
De hogy konkrétabb érvet adjak: Minél szabadabb egy társadalom és minél több az emberi szabadságjog, az egyén annál jobban képes kibontakozni tehetségével és nem pedig rettegve az előítéletektől megfojtva a saját önkiteljesedését.
Hollandia és társai az 1500 - 1600-as évek óta gyarmatosítottak, úgy lettek gazdaságilag fejlettek. Gyarmattartás és rablógazdaság az ilyen.
Bocsáss meg, kitől, mitől kell rettegned ? A hátadra / mellkasodra van írva, hogy milyen irányultságú vagy ? Miben nyilvánul meg a szabadságban akadályozás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!