Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosoknak nem ciki, hogy a...

A balosoknak nem ciki, hogy a drag queen-ekkel vállalnak közösséget?

Figyelt kérdés
Magyarországon szerencsére még nem járnak be óvodákba érzékenyíteni, de én azt szeretném, hogy ez így is maradjon és ne érjük el a nyugati szintet. Ebben nemzeti konszenzus kéne legyen. Nem értem miért vannak olyanok, akik lelkesen tapsolnak az ilyesminek.

2023. ápr. 29. 15:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%

"Kinek mire áll föl… A balosok/liberálisok bizonyára azt szeretik, ha egy férfi nőnek öltözik."

Szájer ezek szerint baloldali?

2023. ápr. 29. 17:21
 12/27 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
45%

Kérdező.

Bizonyára nem minden balos támogatja ezt, ahogy nem minden jobbos támogatja a karlenditős csürhét.

3 és 9-es.

[link]

Már mint ebben mi a nehéz?

11-es.

Szájer meleg, nem transz.

8-as.

"A toleranciával legitimmé teszed az erkölcstelen, elítélendő életmódjukat."

Az intoleranciával pedig azt érem el hogy jobban védve is tolerálva legyenek. Akkor inkább békén hagyom őket.

2023. ápr. 29. 18:07
 13/27 anonim ***** válasza:
37%

#11,

„"Kinek mire áll föl… A balosok/liberálisok bizonyára azt szeretik, ha egy férfi nőnek öltözik."

Szájer ezek szerint baloldali?”

Huhhh, most egy pillanatra elbizonytalanítottál. Én meg úgy tudom, hogy már pár éve „lemondott”… :D

2023. ápr. 29. 21:10
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

12 a transznemű az, aki férfiként nőnek vagy nőként férfinek tartja magát. Ettől függetlenül egy meleg még vonzódhat a transznemű emberekhez.

A jobberek ezen logikája szerint Szájer baloldali kéne hogy legyen. Egyébként nem lepődnék meg, ha a fél fideszes meg kdnp-s bagázsról kiderülne, hogy látens melegek. Talán a kérdező is az ebből fakadó frusztrációja miatt köpköd az ellenzékiekre?

2023. ápr. 29. 21:30
 15/27 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
43%

"12 a transznemű az, aki férfiként nőnek vagy nőként férfinek tartja magát. Ettől függetlenül egy meleg még vonzódhat a transznemű emberekhez."

Ezzel ellentétes dolgot írtam, hogy nekem cimezted?

"A jobberek ezen logikája szerint Szájer baloldali kéne hogy legyen. Egyébként nem lepődnék meg, ha a fél fideszes meg kdnp-s bagázsról kiderülne, hogy látens melegek. Talán a kérdező is az ebből fakadó frusztrációja miatt köpköd az ellenzékiekre?"

Ezt tuti Electrophorus voltai-nak akartad írni, pontosabban az 5-ős válaszólonak.

2023. ápr. 29. 21:52
 16/27 anonim ***** válasza:
44%

#15 az Electrophorus nevű válaszoló azt írta, hogy a balosoknak valószínűleg tetszik, ha egy férfi nőnek öltözik. Erre írtam, hogy akkor ezek szerint Szájer baloldali, hiszen melegként akár még neki is tetszhet egy transznemű. Erre te azt írtad, hogy Szájer meleg, nem transz. Én viszont nem állítottam Szájer Józsefről azt hogy transznemű, ezért nem értem, hogy mit javítottál ki a mondandómban.

A válaszom második részét pedig nemcsak hogy Electrophorusnak (5. válaszoló) akartam írni, de neki is címeztem.

2023. ápr. 29. 22:23
 17/27 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
33%

"Erre te azt írtad, hogy Szájer meleg, nem transz. Én viszont nem állítottam Szájer Józsefről azt hogy transznemű, ezért nem értem, hogy mit javítottál ki a mondandómban."

Persze hogy nem állitottad.

Viszont a 11-es, "Szájer ezek szerint baloldali?" válaszodat, az 5-ősbeli "Kinek mire áll föl… A balosok/liberálisok bizonyára azt szeretik, ha egy férfi nőnek öltözik.", válaszra írtad.

Igy azt hittem hogy azt hiszed hogy a szájer transz.

"A válaszom második részét pedig nemcsak hogy Electrophorusnak (5. válaszoló) akartam írni, de neki is címeztem."

Igazábol a címzést lehagytad, de igy is érthető volt. Csak kicsit fura volt cimzés nélkül.

2023. ápr. 29. 22:32
 18/27 anonim ***** válasza:
35%
Én liberális jogászként támogatom a drága qeenneket
2023. ápr. 30. 07:16
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
18# te egy troll vagy, nem liberális jogász
2023. ápr. 30. 12:44
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
#12, ha megnézed a cikkeket, látni fogod, hogy ez nem óvodákban történt, hanem óvoda/suli utáni, szabadon választható könyvtári eseményeken.
2023. ápr. 30. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!