- Ki foglalkozik (már megint) a miniszerelnök fiával (aki amúgy nem közszereplő)?
- Ki ír ki róla kérdéseket?
- Ki melegbározik?
- Ki Malgázik?
Sz@r, hogy visszanyal a fagyi, ugye? Nem baj, majd hozzászoktok. :)
2023. ápr. 28. 20:38
12/17 anonim válasza:
20:38
Én biztos nem. Veled ellentétben én mindkettőt megvédem, nem tartom helyesnek, hogy Gáspárt inzultálják, mellesleg egyik Felházas videóját láttam ahol nagyon szimpatikus volt. Viszont ez a srác miért gond ha ott volt? Csak a megafonos Danika provokálhatja a művészeket,azokat akiknek semmi közük, ha meg rábaltázzák a telefont törvénytelenül nevet
2023. ápr. 28. 20:51
13/17 anonim válasza:
#12: Nekem semmi gondom Karigeri fiával (vagy Gyurcsány fiával), de ahányszor meglátom, hogy a miniszterelnök fiát b*zizzák itt a GYK-n, annyiszor fogom a főpolgármester fiát, vagy a DK-elnök fiát felemlegetni. Nehogy már azt gondolják egyes unatkozó kommentelők, hogy nekik bármit lehet írni a kormánypárti politikusok családtagjairól, miközben én nagyvonalúan majd szemet hunyok az ellenzéki politikusok eléggé furcsa családtagjaik felett. Hát nem.
2023. ápr. 28. 21:10
14/17 anonim válasza:
21:10
Azzal mit érsz, ha te is ugyan azt a szintet hozod mint a másik aki melegezik…
Miért nem leszel te az okosabb? Se Gáspár se Karácsony fia nem érdemli meg hogy politikai vitákba belekeverjék őket… Ha valaki felhozza az egyiket akkor ha a másik meg az ellenfél fiát hozza fel, az mit tehet róla?
Aki olyat állít, azt kell szembesíteni, hogy ne mondjon ilyet, ha meg az is (én nem tudom, különösebben nem is érdekel) mert mindenki szabad akarat szerint él
2023. ápr. 28. 21:17
15/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk van különbség aközött amikor valaki uszít a melegek ellen, közben a fia is az. Meg aközött amikor valakinek semmi baja a meleg közösséggel és nem is titkolja, ha ő maga vagy a gyereke meleg. Fideszéknél mindig ciki lesz, ha kiderül, hogy valaki meleg vagy éppen a fia meleg. Az ellenzéknek nem kell szégyenkeznie, mert nem próbálnak kettős életet élni. A két oldalt ilyen szempontból nem lehet egy lapon említeni. Igaz Gáspár nem tehet semmiről, inkább az apját minősíti, ha a fia meleg és ennek ellenére uszít a melegek ellen. Nem is nevezném apának az ilyet, amúgy.
2023. ápr. 28. 21:21
16/17 anonim válasza:
Ferenc pápa elfogadó a melegekkel, úgyhogy sztem nem vele kapcsolatos oka lehet
2023. ápr. 28. 21:53
17/17 anonim válasza:
Hogy a francba kerül elő mindig Gyurcsány. Főleg egy Orbán kérdésben. Becsipődés? Orvost ajánlok. Különben egy Pápai fotó tényleg nagy szó. Kár volt kihagyni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!