Most, hogy kiderült, hogy résztveszünk a háborúban és segitjük a fegyverszállitást az ukránoknak, nem kellene Orbánnak lemondania? Nem ezt igérte?
7-es vagyok
én nemtudok magyar fegyverszállításról.
a háboruban az ukranoknak eddig is segítettünk,csak nem katonailag,hanem civileknek
A kérdező vagyok, sehol sem állitottam, hogy lennének magyar fegyverszállitások: Most, hogy kiderült, hogy résztveszünk a háborúban és segitjük a fegyverszállitást az ukránoknak
a fegyverszállitások segitségével veszünk részt a háborúban
Orbánnak meg sem kellett volna születnie!
Ostoba vagy, he egyetlen szavát is elhiszed! Ez még akkor is hazudik ha horkol!
Köszönöm! Bizonyosságot a cikk sem közöl, csak lehetőséget/feltevést:
"Magyarország pedig a kormányzati kommunikáció ellenére engedélyezheti a fegyverszállítást a légterén keresztül."
Így számomra ez még nem meggyőző.
Ettől persze lehetséges, nem ez lenne az első dolog, amikor a kormány homlokegyenest az ellenkezőjét teszi annak, amit kommunikál...
Igen, valóban nagyon hiteles cikk lehet egy katonai gémből belinkelt screenshottal!
Ha egyszer belépünk ebbe a háborúba akkor az újságírókat küldeném legelösszőr a golyók elé.
EngedélyezHETi.
És nem emgedélyezi.
Tudsz különbséget tenni a két kifejezés között, utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!