Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a magyarázata ,hogy a...

Mi a magyarázata ,hogy a Fidesz szavazók 90%a ellenzi a nyugati fegyverszállításokat Ukrajnába?

Figyelt kérdés
Kb 1 % támogatja, 9% nem tudja.

2023. ápr. 24. 11:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a 9%-ba tartozom. Megtámadott ország segíteni kell őket.
2023. ápr. 24. 11:52
 2/21 anonim ***** válasza:
15%

Az,hogy Ukrajna magyarellenes állam.Többször fenyegette már Magyarországot.

Nem érdemel játékszereket, amikkel öldökölni lehet.

2023. ápr. 24. 11:52
 3/21 anonim ***** válasza:
20%
És mi az arány az Összefogás szavazói közt?
2023. ápr. 24. 11:53
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Ezt nyomja a közmédia 0-24-ben.

Ők meg hisznek neki. Ezért is Fidesz-szavazók. :-)

2023. ápr. 24. 11:54
 5/21 anonim ***** válasza:
28%
Már megint a kamu %-os kérdező.
2023. ápr. 24. 11:54
 6/21 anonim ***** válasza:
28%

Én ugyan nem vagyok Fidesz szavazó, de én is ellenzem.

Semmi közünk nincs ehhez a konfliktushoz, Ukrajna nem tagja azoknak a szövetségi rendszereknek, amikhez tartozunk. Mindemellett ahogy a 2-es írja, hosszú évek óta kormányzati szinten történnek magyarellenes intézkedések, a mostani helyzetben is csak követelőzés, kritika és fenyegetés a válaszuk minden magyar segítség ellenére.

2023. ápr. 24. 11:58
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Ők a komcsi oroszokat támogatják vagyis nekik rossz, ha ukrajna tud harcolni.
2023. ápr. 24. 11:58
 8/21 anonim ***** válasza:
22%

Én fideszes szavazóként is egyetértek a 6-os válaszolóval. Pontosan ugyanúgy gondolom én is.

Hagyni kellett volna őket, már rég vége lehetne az egésznek.

2023. ápr. 24. 12:07
 9/21 Dzsonszi ***** válasza:
20%

Sok nem Fideszes se támogatja a fegyverszallitasokat.

Hogy miért nem? Hat pl engem jobban meg hat az, hogy mindkét oldalon már százezrek haltak meg és fognak is amíg fent tartjuk a háborút a fegyverszállítmányokkal, az pedig joval kevésbé hat meg, hogy azok a megyék ahol 70%ban amúgy is oroszul beszelnek, a lakosság majdnem fele ráadásul orosz nemzetiségűnek valja magát (Krímben, donyecki és luhanszki népköztársaságban meg jóval több) az most Oroszországhoz fog tartozni nem pedig Ukrajnához. Főleg úgy hogy ezekkel a kisebbségekkel finoman szólva nem bánt túl kedvesen az ukrán állam.

2023. ápr. 24. 12:09
 10/21 anonim ***** válasza:
58%

A képmutató, farizeus álszentségük a magyarázata! Ha egy nyugati ország ugat bele Magyarország belügyeibe, úgy visítanak mint a sertések disznóvágáskor, hogy "Jáááj, szuverenitás! Jáááj, beleszólnak Magyarország belügyeibe!!! Segítsééééééég! Putyin óvóbácsi ments meeeeeg!" :-)))))

Ők viszont nyakló nélkül pofáznak bele a nyugatiak ügyeibe, osztják azt a kis kevéske eszüket (amit inkább szorozni kellene), hogy Amerika mit csináljon Brüsszel hogy csinálja, London miben téved, az egész EU miért hülye és miért közlekedik az egész világ velük szemben az autópályán!

A csüngőhasú törpéjük Amerikába jár pártrendezvényekre, beleugatni az Egyesült Államok belügyeibe, nyíltan kampányol a jelenleg regnáló elnök ellen (a legyőzött ellenfele, Trump mellett)!

Reggeltől estig a nyugati átműttetett sorosista óvodásokkal foglalkoznak, meg az amerikai Draq Queenekkel, meg a Black Lifes Mattersszel, Woke-okkal, demokratákkal, liberálisokkal - meg a volt finn miniszterelnöknővel.

Most miért pont abba ne ugatnának bele, hogy a Nyugat küldhet-e vagy nem fegyvereket a saját készleteiből Ukrajnának, ha szeretne?

Fideszesek! - az az alaptermészetük, hogy ők, 3 millióan a világon mindenbe belepofázhatnak és belevétózhatnak nagy hangon, habzó szájjal, az 540 milliós EU és a 350 milliós lakosságú USA ügyeiben is ők, 3 millióan a legkompetensebbek - viszont Magyarország dolgába senki ne merjen beleszólni, de még olyan szinten se, hogy esetleg nem finanszírozza tovább őket az EU az EU-ellenes szabadságharcukban! :-)))

Fideszesek - ennyi a magyarázat.

2023. ápr. 24. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!