Miért van az aki 12 órát dolgozik a gyárban, hogy mennyire el van fáradva a irodai munkásokkal szemben? Ugyanúgy el lehet fáradni szellemi munkában is.
"Dolgozz paraszt, ha már nem tanultál!"
Sajnos, kicsit durva a kijelentés, de nagy az igazság benne. Persze tudom jól, hogy vannak diplomás emberek is szalag mellett, meg diplomás krumplisütők a mekiben, és azért vannak ott, mert nem tudtak máshol munkát találni.
De aki azért van szalag mellett 12 órát, mert nincs iskolai végzettsége magasabb pozíciójú munka betöltésére, az nagyon jól tudja, hogy valamikor volt előtte egy olyan lehetőség, hogy tanulás.
Dolgozz paraszt, ha már nem tanultál!"
Sajnos, kicsit durva a kijelentés, de nagy az igazság benne. Persze tudom jól, hogy vannak diplomás emberek is szalag mellett, meg diplomás krumplisütők a mekiben, és azért vannak ott, mert nem tudtak máshol munkát találni.
nincs benn igazság.. én speciel szakácsnak tanulok, TANULOK és nem azért mert a gimnáziumba nem tanulnék, mert ott is 4,5 felett vagyok egyetemre is tovább megyek.. csak ennek van jövöje a közgazdásznak meg annyira nincs... és azért a szakács meló elég megerőltető mikor 10től 10ig dolgozik az ember heti 6 alkalommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!