Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elvileg börtönbe lehetne...

Elvileg börtönbe lehetne zárni Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

DK feljelentette Orbán Viktort. (Igen, picit most én is felnevettem). De elvileg meg kell jelennie a bíróságon? A jog rá is vonatkozik, nem? Elvileg börtönbüntetés is kiszabható rá, ha valami olyat tesz?

Donald Trumpnak is meg kellett jelennie a bíróságon. Magyarországon ez hogyan megy?

Vagy itt mire gondolt a DK, mire mennek evvel feljelentéssel? Az ok hivatali visszaélés, az bűntett a jog előtt. Lehet ennek valami következménye, vagy csak Gyurcsány acsarkodik? És ha Orbán sittre kerül végre eljöhet a kétfarkú kutyapárt várva várt hatalma?

[link]

2023. ápr. 27. 17:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
Igen, úgy mint pont a debil koalíció vezérének is. De mivel az sem a börtönbüntetését tölti így ennyi. Sőt, a rendszerváltásig vissza kellene nézni.
2023. ápr. 27. 21:22
 22/26 anonim ***** válasza:
26%
Bárki más indíthatott volna pert, de pont muszáj volt bohócferi b+
2023. ápr. 28. 08:05
 23/26 DK-s ***** válasza:
0%

#22-nek:

Ennek egy egyszerű oka van. A többinek nincs elég vér a faxában.

2023. ápr. 28. 20:02
 24/26 Jégszív ***** válasza:
83%

JOGILAG minden további nélkül! (Csupán a tényállás megállapítása és a büntetés mértéke lehetne vitatéma...)

POLITIKAI feltételei szinte a nullával egyenlők. :-(((

De mondok még valamit!

Ha ő és tetves bandája Tchibót* is kapna, az ezen a nyomorult országon jottányit sem változtatna! Azt már maradandóan szét..szták minden tekintetben: politikailag, gazdaságilag, jogilag, erkölcsileg, tudatilag.

* Tchibo = "a legtöbb, mi adható"

2023. ápr. 28. 20:14
 25/26 A kérdező kommentje:

Van egy beteg elméletem, ami Gyurcsányék ugyanúgy számoltatnák el Orbánt, mint Orbán számoltatta el Gyurcsányt. Semennyire!

Mond nekem ezek után, hogy ellenzéki vagy tiszta szívedből. és nem a kétfarkú kutyapártra szavazol ezek után őszintén

2023. ápr. 28. 21:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát persze! :-))))) Aztán izgulhatnánk, hogy a titkárnője, Katika, megadná-e neki az elnöki kegyelmet vagy sem! :-)))))
2023. ápr. 29. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!