Elvileg börtönbe lehetne zárni Orbán Viktort?
DK feljelentette Orbán Viktort. (Igen, picit most én is felnevettem). De elvileg meg kell jelennie a bíróságon? A jog rá is vonatkozik, nem? Elvileg börtönbüntetés is kiszabható rá, ha valami olyat tesz?
Donald Trumpnak is meg kellett jelennie a bíróságon. Magyarországon ez hogyan megy?
Vagy itt mire gondolt a DK, mire mennek evvel feljelentéssel? Az ok hivatali visszaélés, az bűntett a jog előtt. Lehet ennek valami következménye, vagy csak Gyurcsány acsarkodik? És ha Orbán sittre kerül végre eljöhet a kétfarkú kutyapárt várva várt hatalma?
A parlamenti képviselőknek eleve mentelmi joga van, tehát nem, feltéve, hogy a parlament nem adja ki. Trump tudtommal nem képviselő.
Gyurcsány folytatja a Gyurcsány-showt, hogy róla beszéljenek.
"Ezért a miniszterelnöknek „bíróság előtt kell felelnie”, ha kiszolgálta Vlagyimir Putyin érdekeit."
Ez nem kicsi vád, konkrétan hazaárulás. A mentelmi jog megvédi a hazaáruló képviselőt is?
8. Fejtsd már ki kérlek, hogy Gyurcsány milyen módon tudja akadályozni az EU-s pénzek érkezését?
Ő plakátol, harcol folyamatosan Brüsszel ellen? Ő vétózgat az EU-ban? Kérlek ne gyere az EU parlament ellenzéki képviselőivel, hiszen a kormánypárti képviselők is ott ülnek.
Szerintem nincs is szükség igazán arra, hogy az ellenzék ilyen módon " gáncsoljon", hiszen amit a kormány művel, az önmagáért beszél. Tesznek és tettek azért pont eleget, hogy ne kapjon az ország egy petákot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!