Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez mán azé durva, szerintetek is?

Ez mán azé durva, szerintetek is?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 26. 19:16
A kérdező szavazást indított:
MagyarországÉnÍgySzeretlek
“Alavju”
EzisMagyarorszag
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

„a vasút veszélyes üzem, ezért a vágányzónában, az elsodrási határon belül bárminemű munkát végezni üzemszünetben is kizárólag a MÁV-HÉV Zrt. által kiállított munkavégzési engedély birtokában, a Társaságunk által biztosított szakfelügyelet jelenlétében lehetséges”

Mi ebben a hihetetlen? Milyen szabállyal áll ellentétben szerinted?

2023. ápr. 26. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én legközelebb azt javaslom nekik, hogy menjenek fel az autópályára csikkeket meg szemetet szedni.

Sőt múltkor néztem hogy a transzformátor telepen is szemét volt, oda is mehetnének szedegetni, őket tuti nem rázná meg az áram mert két farkuk van.

2023. ápr. 26. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Ja, veszelyes uzem, en meg eletemben nem hallottam, hogy barkit is megbuntettek volna azert, mert a csikkeket szedegeti a sinek kozul. Pedig mindig latok egy-ket csovest, akik ezt teszik - nyilvan nem ejjel, hanem verofenyes napsutesben.
2023. ápr. 26. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Számtalan hasonló kezdeményezés volt már állampolgárok által is, hogy pl.: utat felaszfaltozzák az utca által összedobott pénzből: abból is balhé lett. Semmit nem lehet itt csinálni, de a harácsolást meg lehet tenni sokaknak, sajnos.
2023. ápr. 26. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"mindig latok egy-ket csovest, akik ezt teszik"

Egy-két random csöves nem ugyanaz, mint egy szervezett akció, amire előre számítani lehet - és így eleve be kell tiltani. A csöveseknek is meg van tiltva, igen, de hát ha fogja magát és lehajol érte némelyik (nem lehet tudni előre, hogy mikor melyikük), utólag már mit lehet tenni? Semmit. Előre viszont lehet, és kell is intézkedni, hogy a kétfarkúak ne hívjanak oda akár több tucat embert is, hogy a sínek között matassanak - még üzemszünet idején sem.

2023. ápr. 26. 19:41
 6/7 A kérdező kommentje:

1. Kell csinálni évente egy szemétszedő napot, és akkor a sihu-hu leállna.

2. Lehetne több kamera a megállókban, így a sok prolit távol tartaná ettől, ha megtette fizet büntetést.

2023. ápr. 26. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kamerák szerintem vannak. De azok nem büntetnek. Ahhoz, hogy ki is legyen szabva a büntetés, aztán meg be is legyen hajtva, több ember kéne.
2023. ápr. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!