Mit szóltok Gyurcsány legújabb beismeréséhez? Ez azért nagyon durva, nem?
Nem tudom, ezek után van-e bárminő keresnivalója a közéletben, itt elismerte, hogy Magyarország elleni aknamunkát folytattak.
Lop-e a magyar kormány?
Lop.
Önkényt épít demokrácia helyett?
Igen.
Szembe kell menni ilyen kormánnyal itthon és Európában?
Igen.
Ezért szembemegyünk Orbán kormányával. Ahol és ahogy tudunk, nyomást gyakorlunk rá.
Hogy felszabaduljon a haza.
Igen, dolgoztunk azért, hogy az Európai Unió olyan feltételeket támasszon, amelyek lebontják, de legalábbis meggyengítik Orbán korrupt, önkényre épülő világát. Az az ember csak az erőből ért. Akkor azt kell alkalmazni.
2006-ban ellenzéki vezetőként azért lobbizott Európában, hogy Magyarország ne kapjon pénzt. Büszke volt erre. Bevallotta.
Mi ezzel szemben azért dolgozunk, hogy kikényszerítsük a demokratikus fordulatot. Ő meg akarta fojtani a hazát, mi meg fel akarjuk szabadítani.
Ez a különbség.
Szerintem meg igaza van.
Amit Orbán csinál az már sok azért.
Gyurcsány egy megalomán kleptomániás alkesz. Ennyi.
Lapozzunk!!
#5 te hol éltél eddig?
Egyébként nem is a lopás a legnagyobb bűnük, hanem a rendszer szintű propaganda és a demokrácia ellehetetlenítése, mert ezeknek hála gyakorlatilag fékek nélkül kormányoznak 13 éve. Ahhoz pedig borzasztóan naívnak kell lenni, hogy valaki szerint így kormányozni egészséges és nem vezet problémákhoz...
Igen, ez az ellenzék hibája volt 2010-ben és 2014-ben pedig remek volt a világgazdaság, a fidesz (tudom lehet ezzel vitatkozni, de szerintem) semmi rosszat nem csinált és az ellenzék töketlen maradt. Viszont 2018 és 2022 már teljesen más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!