Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok állandó ruszkizá...

A liberálisok állandó ruszkizása hasonlít a fidesz állandó migrácsozására?

Figyelt kérdés

Fideszes állítás:

" Kötelesek vagyunk mindig mindent 100%-ig úgy csinálni ahogy a Fidesz és Orbán Viktor akarja. Máskülönben bejönnek a migrácsok és lerombolják országunk, robbantgatnak és megerőszakolják édesanyáinkat.

Aki kritizálja a fideszt/Orbánt, az sorosista migráns-párti "

Liberális állítás:

" Kötelesek vagyunk mindig mindent 100%-ig úgy csinálni ahogy a liberálisok és az USA akarja. Máskülönben bejönnek a ruszkik és lerombolják országunk, robbantgatnak és megerőszakolják édesanyáinkat.

Aki kritizálja a liberálisokat/USA-t az putyinista ruszki-párti "

Személy szerint nekem kísértetiesen hasonlít a kettő.

Mivel egyaránt utálom a libbantakat meg a fiddereket is, ezért immunis vagyok az agymosásukra. Így bosszúból nem nyelem be a russzohisztériát / migrantohisztériát. Csakazértse vagyok hajlandó rettegni se a ruszkiktól se a migránsoktól.

2023. ápr. 26. 00:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
69%

"Elég ha csak 99.9%-ban értesz egyet az éppen aktuális amerikai külpolitikával a 100 helyett, és máris kiderül, hogy Vlagyimir bácsi trollhekkere vagy és krumplis rúbelt kaptál ezért a kommentedért."

Jaja, ezt adom, de ez nem politika, hanem sztereotípiák és online kommunikáció. Bármilyen hot topicban foglalsz állást, kapsz egy cimkét a homlokodra azonnal.

Ez bármivel így van. Egyszer azon ment itt a vita, hogy minek gyereket hívni esküvőre, mert a gusztustalan viselkedésükkel elkúrják a pár nagy napját. Én meg ezen ledöbbentem, és azt mondtam, hogy ha egy gyerek rosszalkodása tönkre tudja tenni a nagy napodat, akkor a te fejedben van valami elvseszve. És kész, már be is kerültem az ostoba, gyökér szülő dobozba, aki szerint tök oké, hogy a gyerekem elb.ssza más lagziját, mert ha nekem aranyos, másnak is az kell, legyen. Baromira nem ezt mondtam, de azzal, hogy megkérdőjeleztem az egész témát, ők az ellenséggel azonosítottak, és felruháhaztak annak minden - leginkább általuk elképzelt - véleményével. Úgy nekem estek, hogy csak lestem.

Amikor azt mondod, hogy nem küldenél fegyvert Ukrajnának, akkor ugyanez történik. Nem arról van szó, hogy 100%-ban egyet kell értened, hanem azt hiszik rólad, hogy te 100%-ban a másik táborba tartozol, és elkezdenek dobálni.

Az igazán szar, hogy ha bekerültél egy nagyon fekete dobozba, akkor onnan ki nem kerülsz már néhány embernél. Én pl mondhattam bármit arról, hogy simán féken tudom tartani a kölykeimet a lagzin, csak anyáztak, hogy hazudok, hát az előbb mondtam, hogy leszarom, ha randalíroznak. :D

2023. ápr. 27. 06:44
 22/22 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Csak az elvakultak nem látják, hogy ugyanaz a kettő. Ami a Fidesznek gyurcsány, soros, migránsok, az a baloldalnak orbán, Putyin, ruszkik.
jan. 16. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!