A liberálisok állandó ruszkizása hasonlít a fidesz állandó migrácsozására?
Fideszes állítás:
" Kötelesek vagyunk mindig mindent 100%-ig úgy csinálni ahogy a Fidesz és Orbán Viktor akarja. Máskülönben bejönnek a migrácsok és lerombolják országunk, robbantgatnak és megerőszakolják édesanyáinkat.
Aki kritizálja a fideszt/Orbánt, az sorosista migráns-párti "
Liberális állítás:
" Kötelesek vagyunk mindig mindent 100%-ig úgy csinálni ahogy a liberálisok és az USA akarja. Máskülönben bejönnek a ruszkik és lerombolják országunk, robbantgatnak és megerőszakolják édesanyáinkat.
Aki kritizálja a liberálisokat/USA-t az putyinista ruszki-párti "
Személy szerint nekem kísértetiesen hasonlít a kettő.
Mivel egyaránt utálom a libbantakat meg a fiddereket is, ezért immunis vagyok az agymosásukra. Így bosszúból nem nyelem be a russzohisztériát / migrantohisztériát. Csakazértse vagyok hajlandó rettegni se a ruszkiktól se a migránsoktól.
Én csak egyszer hallottam liberálisokat ruszkizni eddig: amikor az egyikük Nagy Imre újratemetésén mondott lelkes, oroszellenes beszédet, a rajongó tömeg pedig skandált: "Ruszkik haza! Ruszkik haza! Ruszkik haza!"
Valami Orbán Viktornak, vagy valami ilyesminek hívták a kis libsit... De már ez is jó rég volt...
Én speciel ebben a formában egyik féltől sem hallottam a kérdésben felsoroltakat.
Ami viszont kétségtelen különbség a két oldal mantrázási szokásai közt:
A fidesz minden témakörben a migránsoknál lyukadt ki, amikor épp nem Gyurcsánynál.
A politikai ellenfelek kimondottan a háború kapcsán küldenék haza a ruszkikat, amiben történetesen igazuk is van, ugyanis csak így lehet vége ennek az istenverte háborúnak.
10
"A második állítás árnyékbox."
11
"Én csak egyszer hallottam liberálisokat ruszkizni eddig"
14.
"Én speciel ebben a formában egyik féltől sem hallottam a kérdésben felsoroltakat."
Stb.
Ti most vagy mind 20 dioptriás szemüvegben vagytok vagy ennyire egybitesek vagytok!
Majdnem minden Oroszországi kérdésnél szerepel,hogy ruszkinyalonc,r.szopó,stb.
15 te kommentekre alapozol.
Én hivatalos álláspontokra.
Talán kicsit relevánsabb...
A kommentek sokkal hitelesebbek, mint a propaganda.
Mert a kommentek az adott szavazóbázis tényleges gondolatait tükrözik, míg a hivatalos álláspontok uncsi cenzúrázott lózungok.
Amikor itt az oldalon megemlítettem, hogy én sem küldenék fegyvert az ukránoknak, akkor azonnal megkaptam a "kreml ügynöke" meg az "orbánszopó ruszkinyalonc" stb jelzőket. Kb minden második Ukrajna vagy Oroszországgal kapcsolatos kérdés ilyen típusú kommentekkel van tele. Elég ha csak 99.9%-ban értesz egyet az éppen aktuális amerikai külpolitikával a 100 helyett, és máris kiderül, hogy Vlagyimir bácsi trollhekkere vagy és krumplis rúbelt kaptál ezért a kommentedért.
Szóval tényleg mindkét oldal teljesen reménytelen. Kb jehova tanúi szinten állnak mind a liberálisok mind a fideszesek. Kritikai gondolkodás: nulla.
Putyinistázás, sorosozás, ruszkizás, migráncsozás: fullba ezerrel
Mitől hiteles egy komment?
Attól, hogy a kommentelő -a névtelenség biztonságában- kiadja magából minden gyűlöletét és frusztrációját és képtelen pártatlanul szemlélni a világban zajló eseményeket? Ugyan már...
A szavazóbázis tényleges gondolatai? Komolyan? Ami véletlenül egybeesik a propagandával?
"Attól, hogy a kommentelő -a névtelenség biztonságában- kiadja magából minden gyűlöletét és frusztrációját és képtelen pártatlanul szemlélni a világban zajló eseményeket?"
- Ettől még nem lesz hiteles. Viszont ha azt látom, hogy volt még 10-20 másik felhasználó aki zöld pipát nyomott rá, az már ad némi elgondolkodásra okot.
Pl amikor azt írja valaki "lámpavasra kellene húzni az összes fideszest/liberálist és fejbe lőni mind" akkor alapvetően csak legyintenét. De amikor azt látom, hogy 70-80% egyetért vele és még vagy harmincan zöldet nyomnak, akkor az már némileg reprezentál valamit.
"A szavazóbázis tényleges gondolatai? Komolyan? Ami véletlenül egybeesik a propagandával?"
- Na ez egy elég érdekes kérdés. Bár kissé filozofikus is. Olyan mint a tyúk meg a tojás esete. Melyik volt előbb, a propaganda és azt követte a sok kilúgozott agyú majom, vagy pedig előbb voltak az elhülyült embertömegek és a politikusok pedig csak azt mondták amit ezek hallani akartak, tehát csak kielégítették ezek igényeit.
De akármi is a magyarázat, most nem ez a kérdés fő tárgya
Aha, szóval a zöld pipa a hitelesség záloga...
Nem barátom, a zöld pipa csupán a szimpátia és az ugyanoda tartozás jelzése, semmi több!
Ha olyat olvas a tisztelt kommentelö, amelyból kiviláglik számára, hogy az övéitől származik, legyen az bármekkora marhaság is, oda fogja tenni a zöld pipát.
Ennyit ér hitelesség szempontjából ez a szép, színes pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!