A COVID időszak alatt hozott korlátozó intézkedések közül te valamelyiket most is alkalmaznád?
Az összes buszon,villamoson,vonaton a szájmaszkot kötelezővé tenném.
Nem,nem a covid, vagy a betegségek miatt, egyszerűen vannak olyan honfitársaink akik valószínűleg reggelente vöröshagymát reggeliznek.
Home office-t szerettem,azt vissza hoznám.
11.
Ezt hivnák diktatúrának pubi!
14.
Én már egynek betömtem tavaly aki beugatott a bkkn!
17
"élni vagyok"...lol?
Érted nem kár,kisfiam.Természetes szeleció.
Mellesleg nincs mit "elkapni".Ez is csak a hozzád hasonló tudatlanoknak beadagolt mese,mert a valós biológiai ismereteitek kb. a nullával egyenlők.Kis kovidnácikám,az életben kismillió lehetőség van arra,hogy megmeredj,nem az általad lehurrogott "mocskok" tehetnek arról,hogy egy egészségtelen táposcsibe vagy.Zárd magadra a vasrácsot,vegyél fel 2o bohócmaszkot,toljál magadba 500 holtást,aztán ki se gyere soha többé!Deal?Így tutira életben fogsz maradni. XD
A járványok mindig is az azért tudtak terjedni, mert az emberiség nagy része olyan primitívekből áll, mint az itteni maszk- és oltásellenesek.
Ezért kell kötelező intézkedéseket bevezetni, mert ezek az emberek maguktól nem fogják alkalmazni az óvintézkedéseket, mert értelmileg nem állnak azon a színvonalon, hogy belássák szükségességét.
És ezen sajnos, nem változtat semmi.
Az emberi IQ haranggörbét mutat, kb 100-as átlaggal, ami azt jelenti, hogy az emberiség több, mint fele nem túl értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!