Hogy ment a spórolós időszak első napja?
Gázt ma nem használtam.
2x töltöttem a telóm, a TV egész nap ment ECO módban. Villany csak este ment pár percre.
Inkább fogadd meg miniszterelnök úr tanácsát és keress többet. Akkor nem kell spórolnod.
#OrbánForPresident
Heti 1 szer fogok zuhanyozni es hogy ne legyek budos, vegre elhasznalom az osszes korabban ajandekba kapott parfumot.
Ruhaban zuhanyzok, igy nem kell elinditanom a mosogepet.
Ezen kivul a tv-t teljesen kihuzom hogy ne egjen a piros lampa mikor nem TV-zek. A csillarbol a 3 izzo kozul 2-t kiszedtem, azt az 1db 60 wattosat pedig 40 wattosra csereltem.
Lehet bemegyek szombatonkent is dolgozni telen, addig sem megy a futes otthon es ahogy Orban apank mondta, keressunk tobb penzt.
2x toltotted a telod? Na igy nem lesz sporolas. En az autoban toltom mikor megyek dolgozni es a munkahelyen is tolton van.
Hetvegen meg a tescoban keresek egy konnektort hogy toltsek egy kicsit ameddig vasarolok es odaallitom az asszonyt a telefon melle orkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!