Orbán Viktor alig tudott haladni a Szakmafesztiválon, mert állandóan szelfizni akartak vele a fiatalok. Gyurcsánnyal ugyan ki akarna közös képen szerepelni?
Kérdező, látom ez meg neked maradt ki!
A tökéletes abszurd kép:
Orbán egy homoszexuálissal (aki a fia) egy szentmisén.
#4: Hát, neked alaposan elgurult a gyógyszered... Mellesleg a legemlékezetesebb szelfit szemérmesen kihagytad. :DDD
#18 Ó, ugyan már, ezek tipikus fideszes karaktergyilkosságok, szánalmas és nevetséges - egyben tragikus az egész!
Szerencsétlen Kovács M. Mária professzor asszonynak volt egy darab szerencsétlen mondata, kilenc évvel Kaczyński halála után - és a pártállami szennysajtó leszedte róla a keresztvizet is.
Ennyit írt: "Ha Kaczynsky olyan ügyesen le tudott zuhanni..." - ENNYIT! Három ponttal a végén, be se fejezve a mondatot.
Egy hét szavas, befejezetlen mondatért, ami lehet, hogy szerencsétlen volt, de könyörgöm, 7 szóért TÖNKRETETTEK, BESÁROZTAK EGY TUDOMÁNYOS ÉLETMŰVET!
Egy olyan sötét lelkű, undorító rezsimben éltek, amilyen az én gyermek- és ifjúkoromban Ceușescu Romániája volt. Ugyanígy nyírtak ki embereket, pontosan ugyanígy!
Ráállt a szeku, a pártsajtó, kerestek mondjuk egy egész életműben egy rossz mondatot, rásütötték, hogy imperialista, klerikális, ellenforradalmi, revizionista, irredenta blabladenta, és kinyírták egy életre az illetőt!
Abban a rohadó lelkű, sötét és aljas rezsim által uralt szerencsétlen országban ez a mondat marad meg egy idejekorán elhunyt történész professzor egész életéből és munkásságából, a propagandának hála...
Rettenetes állapotban van morálisan Magyarország - és ez minden jóérzésű magyar ember számára tragikus!
Egy ilyen, rossz ízű negyedmondatot BÁRKITŐL KI LEHET EMELNI, végiglapozva az írásait, facebook-falát, szóbeli megnyilvánulásait! TŐLED IS! Még tőlem is - bár emberek halálán nem szokásom élcelődni, de valami hasonlóan rossz ízű mondatot tuti mondtam már vagy írtam életem során!
UNDORÍTÓ ez a szintű karaktergyilkosság és a legsötétebb diktatúrák legaljasabb módszertanát idézi. Az különösen is visszataszító, hogy holtában is folytatjátok ellene - holott Kaczyńskival ellentétben az illető nem politikus-közszereplő (akiknek hivatalból több és erősebb kritikát kellene tudniuk elviselni!), hanem egy tudós volt, fontos tudományos életművel!
Ezt a Homonnayt én nem ismertem, most olvastam utána. Annyit találtam róla, hogy homoszexuális bölcsész és jogász meg aktivista volt, akit egy év felfüggesztett börtönre ítélt a rezsim bírósága, mert egy miniszterről "becsületsértő" kijelentést tett, aztán kiment Rómába, ahol tisztázatlan körülmények között halt meg, máig vizsgálják, hogy mi történhetett (érdekes mindenesetre... orosz, török, kazah rendszerkritikus ellenzékiek is így szoktak szörnyethalni külföldön - de ettől még lehetett akár véletlen is).
Ezen túlmenően nem tudok róla semmit, hogy "erkölcsi hulladék"-e vagy sem, és mi alapján az, ha az. Azt is most olvastam el, hogy kicsoda egyáltalán.
Isten nyugosztalja őket, mindenesetre. És Kaczyńskit is.
#18 kiszólt a lyuk a gödörből
magatokkal szemben miért nem vagytok ennyire kritikusak? amit az elmúlt 13 évben összehoztatok az igazi szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!