Hogy gondolhatja komolyan a baloldal, hogy tud választást
nyerni?
Figyelt kérdés
Belesodornák Magyarországot a háborúba. Sokkal jobban érdekli őket Ukrajna, mint Magyarország. A magyar embereket küldenék Brüsszel és Washington parancsára a frontra, hisz ismert a Soros-terv: Daráljuk le Közép-Kelet Európát és pusztítsuk el Oroszországot. A magyar baloldal pedig ezt képviseli, Washingtont, Brüsszelt és Sorosékat.
Ha a baloldal lenne hatalmon tombolna az infláció, soha nem látott magasságban lennének az árak a boltokban, és a számlákon. Amit már láttunk mikor a baloldal vezette az országot: Hazudozás, mnagyar emberek lenézése, határon túliak végigsértése, megszorítások, alacsony fizetések, brutális rezsiárak.
Gondolatisággal, máshogy, nem lehet komolyan gondolni valamit, csak, ha gondolkodsz.
2023. ápr. 23. 18:28
2/11 anonim válasza:
Nyilván mindenkin úgy indul neki hogy választást akar nyerni, a baloldal az meg inkább most a Fidesz leginkább.
3/11 anonim válasza:
Tombolna az infláció? Úgy érted jobban, minthogy magasabb mint Ukrajnában, akiket szétlőttek a ruszki haverjaitok miközben soha nem látott mértékű az államháztartási hiány és az államadósság duplája annak amivel Orbán 2010-ben átvette az országot? A határon túliaknak pedig kormány annyit nem ártott mint ezek a narancsos sutyerákok. Nem érzed magadat rettenetesen haszontalannak és feleslegesnek? Döbbenet, hogy Téged ezért fizetnek a pártirodán és Te ezután még a szemébe tudsz nézni a szüleidnek/gyerekeidnek.
4/11 anonim válasza:
A baloldal nyert vagyis a fidesz, árstop stb.
2023. ápr. 23. 18:31
5/11 anonim válasza:
Mit jelent hogy belesodornák a háborúba?mi történne konkrétan?
2023. ápr. 23. 18:41
6/11 anonim válasza:
Nem gondolja komolyan .
2023. ápr. 23. 18:49
7/11 anonim válasza:
"Ha a baloldal lenne hatalmon tombolna az infláció, soha nem látott magasságban lennének az árak a boltokban, és a számlákon."
Miért, most nem ez történik?
2023. ápr. 23. 19:24
8/11 anonim válasza:
Úgy, hogy nem vagyok bal és nem vagyok fideszes.
2023. ápr. 23. 19:36
9/11 anonim válasza:
Nem tudom elhinni higy ezt a baromsagot elhiszik a fideszesek. Szerintem egyszeruen csak tudatosan hazudnak, ami igazabol rosszabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!