Nagyon sok hozzászólást olvastam "ellenzéki" arcoktól
hogy Herczeg Zolit a fidesz "LeVaDáSzTa" tényleg így
történt? :D
11/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok otthon ilyen témában, azt hittem ez bőven több mint egy "átlag" felhasználói adag...:D Sorry, akkor a kereskedelemmel megvádolni hülyeség volt, bár jogilag ez van akkor talán még az sem életszerűtlen hanem tövényileg elfogadott. De ebben a sztoriban nem is a mennyiség a lényeg hanem a mellé társított ellenzéki fideszes IQ val megáldott kommentelőké akik szerint szegény nem kereskedő Zolit úgy vadászták le mint a jelenleg regnáló hatalom veszélyes ellenségét, holott.....
"azt hittem ez bőven több mint egy "átlag" felhasználói adag...:"
Az hát, nehogy bevedd már ezt a kamu szöveget tőlük.
Életükben nem láttak füvet.
2023. ápr. 24. 08:49
Az lehet, hogy több, mint egy átlagos felhasználó adagja, bár 185 g fűre nehéz azt mondani, hogy őrült nagy mennyiség.
És ezért fél évig van előzetesben - van olyan, aki elhiszi, hogy ennek nincs köze a politikai tevékenységéhez? Mivel lehet indokolni a fél éves zárkát egy ilyen esetben?
2023. ápr. 24. 12:21
14/19 A kérdező kommentje:
13-as Ha valaki kábítószert fogyaszt (tehát véréből, vagy vizeletéből erre utaló jel mutatható ki), illetve csekély mennyiségű kábítószert fogyasztás céljából szerez meg, úgy két évig terjedően büntetendő vétséget követ el. És Zoltán esetében ez nem is csekély mennyiségnek tekinthető a fű esetében hiszen az 6-grammban van megállapítva. A törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól..
Kérdező: szerintem félreértettél.
Nem az volt a kérdés, hogy törvényt szegett-e, mert az egyértelmű.
Hanem az, hogy vajon mi volt az oka egy fél éves előzetesnek?
A mennyiségből az is látszik, hogy nem arról van szó, hogy ő egy kiterjedt elosztó-hálózat feje lenne, tehát akkor mi az oka a fél éves előzetesnek?
Mi lehet az ok ami miatt fél évet rács mögött volt, de amely fél év után már nem áll fenn?
2023. ápr. 24. 17:12
16/19 A kérdező kommentje:
Hát 1 dolog biztos kedves 15. Hogy biztos nem példa statuálás, Herczeg Zolika egy eléggé senki még az ellenzéki ismertebb arcok közül is, szóval ami biztos hogy nem politikai okai voltak, ha nagyon erről lenne szó akkor inkább a Kétfarkúak Kovács Gergelyét "vadásznák" le aki nyíltan vállalja hogy füvezik..
17/19 A kérdező kommentje:
És még valami ott van a BTK-ban fehéren feketén hogy akár 2 évre is le sittelhetik emiatt a kis manővere miatt, vagy még többre, szóval hogy most szabadlábon van az neki legyen isten áldása.
16: egyrészt téged minősít, hogy lezolikázod.
másrészt a megfélemlítés céljából pont az a "hasznos", ha nem a legismertebb, legerősebb szereplő ellen lépnek fel
ajánlom az Ötödik pecsét című film megnézését ebben a témában
arra továbbra nem válaszoltál, hogy ha 2 év a büntetési tétel, akkor vajon mi magyarázza a fél éves előzetest?
2023. ápr. 26. 09:59
19/19 A kérdező kommentje:
Ötödik pecsét bármelyik tagját Zolikához mérni? Nem vagy tudatában miről beszélsz, ők senkik voltak, Zoltán valaki, de még ellenzéki körökben is inkább egy senki. Kovács Gergő lenne az ellenzék legerősebb arca? Hujujijjj, legyen igazad, most jól rettegésbe hozták a gáz fidessesek az ellenzéki arcokat, csuhajja csuhajja 😭😭😭
Kapcsolódó kérdések: