Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon sok hozzászólást...

Nagyon sok hozzászólást olvastam "ellenzéki" arcoktól hogy Herczeg Zolit a fidesz "LeVaDáSzTa" tényleg így történt? :D

Figyelt kérdés
Mármint jelenleg a fidesznek úgy senki nem igazán tud alátenni még az egybesült ellenzék sem, majd pont Herczeg-et akarja levadászni a fidesz aki mit is csinált? Vicces gagyi O1G-s pólókat meg nyomta a demagóg dumát, sehol nincsen egy Juhász Petihez vagy egy Hadházyhoz, nem csak annyi a sztori hogy kicsit túlzásba vitte a kábszizást az öreg?
2023. ápr. 23. 18:10
A kérdező szavazást indított:
Herczeg Zoltánt a fidesz VADÁSZTA LE ! Ha nem teszik meg Zoli megdönti a 2/3-od.
Lefülelték és ennyi.
9 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
:D az mi?
2023. ápr. 23. 18:15
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Mivel ismert ember, nem valószínű, hogy egy kábítószeres maffia főnöke legyen, így erősen életszerűtlennek tűnik, hogy lenne valós ok a sok hónapos előzetesre.
2023. ápr. 23. 18:22
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát nem maffia főnök lehetett az biztos, de nem egy fogyasztói mennyiséget találtak az úrnál az ős biztos. 2 en voltak összesen 185 gramm fű....és még jó pár G kokain, és nem úgy néz ki a fazon mint aki ilyen mennyiségeket tol szóval hogy meggyanúsították kereskedéssel? Eléggé életszerű.
2023. ápr. 23. 18:27
 4/19 DK-s ***** válasza:
43%

#3-nak:

185 gramm fű két embernek? XD Talán egy heti adag.

És a 16 gramm kokó is legfeljebb jogi értelemben kereskedelmi mennyiség. Vicc.

Ezekkel a mennyiségekkel ez teljesen életszerűtlen. Ha találnak EGYEDÜL nála fél kiló füvet, meg mondjuk 150-200 gramm kokaint, akkor azt mondom hogy életszerű.

2023. ápr. 23. 18:40
 5/19 anonim ***** válasza:
#3 ezek a mennyiségek egy átlagos fesztiválozó menüje... igen, a sziget, volt, souund és a többi a drogozásról szól: [link]
2023. ápr. 23. 18:47
 6/19 anonim ***** válasza:
47%

5.

Ahha, biztos.

Nem sima dohányról beszélünk.

Még abból is sok.

2023. ápr. 23. 19:49
 7/19 DK-s ***** válasza:
52%

#6-nak:

Én kézzel csavarom a cigit, két naponta szívok el 40 grammot.

Miről beszélsz?!

2023. ápr. 23. 21:29
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
Biztos van napi 20 grammra pénzed.
2023. ápr. 23. 21:36
 9/19 DK-s ***** válasza:
52%

#8-nak:

Mármint dohányt, vázze. Nem mariskát. Te hoztad fel a sima dohányt példának.

Öreg vagyok már bohócnak, de fiatalabb koromban simán el ment napi 4-5 gramm, és az is pia mellett. Ha csak a füvet toltam volna, akkor 8-10 gramm lett volna az alap.

2023. ápr. 23. 21:58
 10/19 DK-s ***** válasza:

Ismét #8-nak:

Egyébként nekem anno sem került sokba, mert magamnak termesztettem. Csak haveroknak adtam, és ingyen.

2023. ápr. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!