Magyarországon a magyar ember nem él, hanem éppen csak megél?
5, köszi, mindig is tudtam, hogy selejt vagyok, de nekem külföldre kellet jöjjek hozzá, hogy erre rájőjjek, mert, hogy csak itt tudtam, olyan karriert teremteni magamnak, amit otthon 10 évnyi próbálkozás alatt sem sikerült. Köszi.
Egyébként, az, hogy egyre többen mennek oda, az érme másik oldalát nem veszed figyelembe, miszerint, a 10 évnyi sikerpoltika eredménye, hogy egy megyényi magyarral lettetek kevesebben és annak ellenére, hogy egyre többen mennek oda, mégis valahogy 200000 ember döntött úgy, hogy a brexit végett épp összedőlő Angliában is szivesebben marad, mintsem, hogy hazamenjen. Értem én, hogy egyre többen mennek oda, csak mi meg azt nem értjük, hogy minket miért nem akartok.
Többnyire igen, ezért nem volt polgárosodás. A polgárosodás alapja, hogy az államtól függetlenül jól megél, tehát az anyagi függetlenség. Így nem aszerint dönt hogy ki adja a több pénzt, krumplit, adókedvezményt, hanem ésszerűbb, hosszabb távú célok alapján.
Na a fidesz éppen arra gyúr, hogy az emberek anyagilag mégjobban függjenek az államtól, így pár zsák krumplival, alamizsnával megvehetők legyenek az emberek.
A Telexet idézni az nem tájékozódás.
Hiteltelen, ellenzéki lakájmédia, amit az Ellenzékesek fizetnek, hogy mindent sz**-nak állítsanak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!