Más is dühös, az alapítványi egyetemi rendszerre?
26 évesen, vagy később szeretnék menni egyetemre, de teljesen kilátástalannak tűnik a helyzet.
Más hogy látja?
Én azt látom: hogy a magyar kormány csak a gazdagokat és a fizetősöket támogatja, az ő boldogulásukat segíti. Vagy rosszul gondolom? - Nagyon nehéz ma már szakmát is szerezni...
És ennek mi köze az alapítványi rendszerhez? Aki gazdagabb, annak mindig könnyebb volt tanulni. 10-20-30-40------100 éve is.
Én is középiskola után rögtön mehettem dolgozni. Munka mellett, levelezőn tanultam tovább. Mint még sokan mások. Nem lett semmi bajunk. Utólag nem is bánom, hogy így alakult.
Szakmát szerezni meg egyáltalán nem nehéz. Van több lehetőség is.
A valóságot te nem érzékeled. Egy egyetem egy óriási intézmény, ami tele van különböző gondolkodású emberekkel, oktatókkal, diákokkal.
Senkit se szűrnek, hogy fideszes-e. És ugyanúgy most is ott van a rengeteg baloldali, liberális oktató. Semmi sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!