Más is dühös, az alapítványi egyetemi rendszerre?
26 évesen, vagy később szeretnék menni egyetemre, de teljesen kilátástalannak tűnik a helyzet.
Más hogy látja?
Én azt látom: hogy a magyar kormány csak a gazdagokat és a fizetősöket támogatja, az ő boldogulásukat segíti. Vagy rosszul gondolom? - Nagyon nehéz ma már szakmát is szerezni...
A fizetősök alatt mit értesz pontosan? Az önköltséges hallgatókat? Mert ők aztán nincsenek kivételes helyzetben, nekünk, államisoknak van vagy 7-8 féle ösztöndíj, az önköltségeseknek meg 2. Csak a példa kedvéért.
Amúgy nálunk pont azelőtt volt modellváltás, hogy elkezdtem az egyetemet, szóval előtte nem tudom milyen volt, de most dől a pénz, sorra újítják fel a kolikat, napi 3 emailt kapok mindenféle pályázati meg utazási lehetőséggel az egyetemtől.
Előző vagyok:
Szerinted annak aki alapítványi egyetemre jelentkezik van a magyar érettségi végén egy extra kérdés, hogy
"Ön Fideszes?
X Igen
X Nem
X Talán"
Vagy hogy gondolod ezt a szűrést?
Amúgy attól, hogy modellváltás volt, ugyanannyi állami hely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!