Tamogatnád hogy kilépjünk a NATO-ból és az oroszokat támogassuk mindenben?
Figyelt kérdés
Kilépnénk az unióból is, a teljes kapcsolatot megszakítanánk minden olyan országgal, amely az oroszok dicső győzelme ellen van.2023. ápr. 22. 19:00
11/24 qkker1 válasza:
Elég vén vagyok ahhoz, hogy tudjam, mit műveltek itt!
12/24 anonim válasza:
Ezt neveznék hazaárulásnak...
És valószínűleg a honvédség azonnali hatállyal megpuccsolná elfogná es nemzetközi bíróság elé állítaná orbánt.
13/24 anonim válasza:
Egyértelműen NEM.
Ne okozzanak több kárt az országnak.
15/24 anonim válasza:
"Tényleg van, aki úgy gondolja, hogy, há itt vótak ezek, úgy 50 évig, az akkó, nem működött, próbáljuk meg újra, ugyan, mi baj lehet belőle?"
Működött az. Akkoriban még szabadság volt és jólét. Akkor lettünk mindenben korlátozva és rabszolgasorba taszítva, amikor az Eu bejött.
16/24 anonim válasza:
9) tényleg..
A fidesz sem működött,mégis kér belőle a nép újra meg újra.
17/24 anonim válasza:
15 bár érteném, hogy akkor miért menekült nyugatra, aki élt és mozgott.
19/24 anonim válasza:
18, akkor had fogalmazzam meg PC-re, bár érteném, hogy miért lépett le nyugatra aki élt és mozgott. Remélem ez igy már megfelel, minednkinek és politikailag is korrekt vagyok.
20/24 anonim válasza:
Ha ennyire szereted az oroszokat miért nem leszel állampolgárjuk?Szerintem lennénk itt néhányan,akik összedobnának neked egy jegyre csak odaútra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!