Németh Szilárdból hogy lett politikus ha ennyire ostoba?
A politikusok minden országban a nép leképződése, pszihológiai kutatás bizonyítja, hogy arra szavazol szivesen akit magadhoz hasonlónak gondolsz.
Német Sziszi pedig bizony sok magyar megtestesítője.
rengeteg hozzá hasonló pacalszaftos pofájú alkoholista van az országba.
A csuti potrohos hogy lehet miniszterelnök? Ugyan ezen az elven.
Én is megkérdezem: mit mondott? (Ja, hogy példát még véletlenül sem tudsz. Akkor nem is zaklatlak ezzel...) :)
Inkább halkan megkérdezem, figyelemmel kísérted MZP kampányát? Ezt az embert tartották a legalkalmasabbnak az ellenzéki oldalon, hogy az országot vezesse:
Hogy azt sem tudta, pontosan hány gyereke van; hogy elmondása szerint ő a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli; hogy az ukrán elnököt többször is Jeszenszkynek nevezte; hogy már liberális elemzők is kiröhögték és politikai analfabétának nevezték a kampány alatt; szóval ezeket már meg sem említem. Nem beszélek sem Bangónéről, sem Kunhalmiról, sem Korózsról, sem Fekete-Győrről, mert azt a temérdek marhaságot, amiket ezek előadtak az elmúlt években, már sokszor lementek a szilveszteri kabarékban... Ezzel szemben Németh Szilárd megjárt egy főiskolát, két egyetemet, volt polgármester, képviselő, államtitkár, stb. Egy pár évvel ezelőtti TV-vitában gyakorlatilag felmosta a padlót az akkor még létező Együtt nevű párt elnökével (Szigetvári "Fikaevő" Viktorral), aki zavarában zsidózni kezdett, mire Németh felállt és otthagyta őt a stúdióban. (Szerintem, ha neked csak feleannyi eszed lenne, mint Németh Szilárdnak, már sikeres ember lehetnél... De mivel nem vagy az, ezért itt gyártod a bugyuta kérdéseidet, amelyet egyetlen linkkel, vagy idézettel nem tudsz alátámasztani. Pedig meg volt rá az esélyed...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!