A fideszesek miért gondolják, hogy aki kritikus a kormánnyal az baloldali?
Figyelt kérdés
Nekem például elsősorban az lenne a fontos, hogy a kormány tisztességes legyen. A 98-2002-es Fidesz kormány például szerintem ilyen volt, ezután szavaztam is rájuk, egészen 2010-ig, minden valasztáson. Azóta viszont kifordultak önmagukból, a hatalom teljesen megváltoztatta őket, nekem ez a fő problémám velük.2023. ápr. 17. 21:40
11/14 anonim válasza:
Mi hazánkos vagyok még is megkapom a balosoktól hogy fideszes vagyok. A fideszesektől meg náci vagyok. Gondolom ez az egy bites hozzá állás mindkét oldalon jelen van
12/14 Dzsonszi válasza:
Érdekes én meg azt látom, hogy aki kritikus az ellenzékkel és van olyan érettségi szinten hogy elisermi a fidesz hibáit, de nem úgy hogy mondd egy A dolgot a Fidesz és csak azért is a B dolgot erőlteti, akkor már rögtön fideszberencezitek, mont Vonát vagy Schiffert.
Meg mikor a kutyapárt nem lépett be az összefogásba, akkor ők is meg kapták hogy fideszbérencek. Sőt már itt a gyiken gyakorlatilag a teljes ellenzéki vezetés is le lett már fideszügynöközve mint MZP, fegyor. De még azt a pedofil tanarsegedet is ( bocsánat “efebofil”) is beépített Fideszberencnek neveztetek, meg azt az idiótát aki a traktor tüntetést szervezte.
13/14 anonim válasza:
Ahhoz hogy fidesz szavazó legyél elég butának kell lenni. Egy droid meg 0-1 et tudja csak felfogni.
14/14 anonim válasza:
Mert aki nem ért egyet a Fidesszel azt minden féle ellenségképnek van beállítva azért. Tudatos gyűlöletkeltés a máshogy gondolkodók ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!