Donáth Anna úgy érzékeli, hatalmas rá az érdeklődés. Valóban ez a helyzet?
Figyelt kérdés
"Donáth Annát is meglepte az a hatalmas érdeklődés, ami a Holnap Magyarországa Egyesület és a Momentum tegnapi, emberközpontú gazdaságról szóló konferenciáját övezte.
A teltházas rendezvényen több mint 200 fő részvételével beszélgettünk arról, miért van szükség új gazdasági modellre Magyarországon, és mit jelent ez a részletek szintjén."
2023. ápr. 17. 18:24
3/12 anonim válasza:
Donáth Anna egy politikus, ellenzéki.
4/12 anonim válasza:
Hát szúrnám, és nagydarab vagyok. Szóval mondhatjuk hogy hatalmas rá az érdeklődés.
5/12 anonim válasza:
Mint nőre, simán elhiszem.
Mint politikusra, szerintem elég kicsi lehet.
De egyébként a cikkben nem arról van szó, hogy őrá, hanem hogy az általa szervezett konferenciára nagy az érdeklődés.
6/12 anonim válasza:
Fogalmam nincs úgy van-e, de hogy nem a vadbarmok véleményét tekintem irányadónak, az tuti.
7/12 DK-s válasza:
Én is érdeklődöm majd utána, ha megtalálom a rosszlányokon!
8/12 anonim válasza:
Jézusom, vadhajtást olvas valaki aki nem hrlirogán propaganda minisztériumából kapott rá utasítást? :D
Elég szánalmas böfögők azok az adónkból.
10/12 anonim válasza:
#8: Jézusom, Nyugati Fényt olvas valaki, aki nem Klárika árnyékminisztériumából kapott rá utasítást? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!