Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a netadós tüntetés volt...

Miért a netadós tüntetés volt az utolsó nagy horderejű tüntetés?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Mert sokan vanak facebook függők.
2023. ápr. 17. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem volt bajom a netadóval, minimális lett volna.
2023. ápr. 17. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Az "Egymillióan a sajtószabadság mellett" az nem utána volt?
2023. ápr. 17. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor még az emberek nem voltak ennyire apatikusak.
2023. ápr. 17. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Mert azóta a magyar nép jobbágy lett a saját hazájában...
2023. ápr. 17. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs értelme tüntetni. Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire nincs rendben ami itt megy, sőt tulajdonképp ezen vitatkozni sincs értelme, de ha sokan utcára is mennének, értsd mondjuk kétmillió ember (amire amúgy nem nagyon volt még példa amennyire én tudom, szóval ha ennyi ember kimenne az nagyon nagy szó lenne), akkor is kétmillió ember akarná elzavarni azt a kormányt amit hárommillió megválasztott. Nálam nagyobb kormánykritikust keresve sem találsz, de milyen demokráciáért sírunk ha mi sem tartjuk be? A társadalmat kellene lecserélni ahhoz, hogy itt bármi változzon. Amíg ennek a hárommillió embernek bármit megér, hogy gyűlölhessen és ezáltal jobbnak érezhesse magát másoknál és élhessen az álomvilágban amiben középhatalom lehetünk, addig nem fog változni semmi. Mert a politikai elit csak a tünet, a betegség maga a társadalom.
2023. ápr. 17. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert mi, a magyar nép cukik vagyunk....kimegyünk, tüntetgetünk, énekelünk, majd elfáradunk, és hazamegyünk.

Több fidesz elleni tüntetésen voltam, majdnem az összesen, és sose volt semmi balhé, mit idegesítse magát ezen a Viktor?

2023. ápr. 17. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert mindenki féltette a HD poreszt, az ingyen nézhető filmeket videán, és erős függőség ez az internet valljuk be. :D
2023. ápr. 26. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!