Miért nem fizetnek maguktól a Magyar Alumínium Zrt sokszoros milliárdos tulajdonosai?
21.20: Jaj csak meg ne hasadjon a szívem. Te el is hiszed, hogy csak öntik, öntik a pénzt szegények az iszapba, jön is az árbevétel, de valahogy nyereség éveken át nincs? És ők mégis csinálják értünk, nekünk. Közben meg valahogy gyűlnek a magánszámlájukon a milliárdok...
Egyébként meg példaként mondom, hogy amikor a mexikói-öbölbeli olajszennyezés volt, senki se sopánkodott, hogy vajon tényleg a szerencsétlen BP-e a felelős. Nem voltak bonyolult szakértői vizsgálatok arról, hogy ők-e a hibásak vagy netán a halak a tengerben. Obama rögtön kijelentette (én is láttam a tv-ben), hogy a BP fizetni fog. Fel se merült, hogy nem fizet. Ők állták a helyreállítás teljes költségét, és a halászok kártérítését is.
21:20-as vagyok.
Van különbség a csődben (lenullázott) lévő cég és a veszteséges (rosszul teljesítő) cég között. Ha ezt az alapvető tényt nem érted, ne menj bele gazdasági vitákba...
A BP-nél azért volt más a helyzet, mert egy aktív cselekedet eredménye lett a katasztrófa, és a BP hamarabb elismerte a hibáját, mint hogy Obama ezt kijelentette volna. Itt viszont egy passzív állapotban történt a katasztrófa, amikor semmilyen emeri tevékenység nem történt. Remélem, érzed a különbséget.
"A BP-nél azért volt más a helyzet, mert egy aktív cselekedet eredménye lett a katasztrófa, és a BP hamarabb elismerte a hibáját, mint hogy Obama ezt kijelentette volna. Itt viszont egy passzív állapotban történt a katasztrófa, amikor semmilyen emeri tevékenység nem történt. Remélem, érzed a különbséget."
Marha.
Igen tudok valamiről kedves 22:15.
És néhány napon belül te is meg fogod tudni a médiákból amint odáig göngyölődik a vizsgálat.
22:46! De titokzatos valaki. Akkor oszd meg velünk kérlek, ha olyan jól értesült vagy!
És én nem a 4 nap múlváról beszélek, hanem a jelenről. JELENLEG nem lehet kijelenteni BIZTOSra, hogy a MAL volt a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!