Jogos, hogy azt mondják ránk a külföldiek, hogy mi vagyunk Európa Mordora?
Igen.
Amúgy ez látszik is. Voltam ingázó amíg végleg ki nem költöztem Ausztriába. Az osztrák határnak az osztrák oldala az már gyönyörű fejlett Nyugat, makulátlan utcákkal és házakkal, a magyar oldala meg már Mordor, putrikkal és lószekérnek való utakkal.
Ilyet én eddig csak román nacionalistától olvastam, akiben sok a frusztráció.
Ezek szerint van még pár hasonló ostoba nyugaton is, de nem hiszem, hogy ez trend.
Tanulják csak meg, hogy itt lepuffantják az illegális migránsokat!
Amúgy az egész európai kultúrkörben ismert, hogy a vadász megöli a gonosz farkast, mert nagymamát eszik, mi elvégeztük azt, amit a népmesék parancsolnak!
3
Lehet..De ha az a pedáns osztrák átjön ide,akkor itt már nyugodt szívvel megáll,kiszáll az autójából és kiönti a hamutartó tartalmát az út mellé.Majd mintha mi sem történt volna továbbmegy...
"Amúgy az egész európai kultúrkörben ismert, hogy a vadász megöli a gonosz farkas"
Pláne hogy védett. Ja itt nem számítanak a törvények. Ohh akkor ez tényleg Mordor.
Akik, egy tahó vadász tettei alapján általánositanak, sértegetnek egy országott, azok sem külőnbek, mint az a se*gfej vadász.
Mindehol vannak hülyék, ne ez alapján határozzunk meg embertömegeket... Mert ez egy proli hozzáálás
Az románia, csak ezt a hozzátok hasonló kilfeldi okoskák sem tudják.
Ámbár valóban felháborító a farkassal történt dolog.
Sajnos egyre több olyan vadászgathat, akinek nem biztos, hogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!