A fidesz szavazók tényleg elhiszik, hogy tömegesen jönnek vissza külföldről a magyarok?
"Pedig a valóság, hogy 2010 májusa óta évente 1 millió ember ment el."
Tehát mostanra 13 millió ember elment az országból? Szerinted hány millóan laktak ebben az országban 2010-ben és mennyien most?
"Csak az idegesít, amikor valaki kimegy külföldre vécét pucolni, majd ossza az észt, hogy mi milyen hülyék vagyunk itthon."
Szívemből szóltál. Múltkor ülök a fodrásznál, szőke cicababa belibben, bocsi, nem tudtam bejelentkezni, 1 hétre jöttünk csak haza, és kell a hajvágás. A fodrász teljesen elalélt, ő volt a sztár, mert olyan bátor volt, hogy kiment Angliába. 1 órán át dicsekedett, aztán én meg megkérdeztem, hogy mit csinál kint. Takarít. Ja, oké, nincs több kérdésem.
14
Tipikusan pont elég ilyen dumát hallok, és pont elég ilyen hozzászólást olvasok, amiben valaki döngeti a mellét, hogy ő milyen felvilágosult lett #bezzegnyugaton, és itthon mindenki hülye. A slusszpoén az, amikor bevallja, hogy odakint magyarban ne bízz, mert a többségük szemét. Fura hely lehet az a Nyugat, ha jól lehet keresni, és egy szemétládává válsz.
14
A kamionos eset nem tipikus, csak előfordul. De a többi része mondhatni tipikus.
Vannak ismerőseim nyugaton, északon. 10 éve kijárnak/kint vannak.
Totál analfabéták, de kb segédmunkával is jobban élnek mint egy magyar diplomás.
Nem részletezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!