Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók tényleg...

A fidesz szavazók tényleg elhiszik, hogy tömegesen jönnek vissza külföldről a magyarok?

Figyelt kérdés
Nem inkább mennek el innen?

2023. ápr. 16. 12:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
10: milyen területen dolgoznak ezek az ismerősök?
2023. ápr. 16. 15:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
2 olyan ismerősöm van, akik a Covid alatt jöttek haza. A külföldi cég, ahol dolgoznak átállt zömében home office-ra, így itthonról dolgoznak, kb 2-3 hetente mennek vissza személyesen pár napra. Itthon élnek, de külföldről kapott fizetéssel. Illetve nagynéném jött haza pár éve, amikor nyugdíjas lett.
2023. ápr. 16. 16:19
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
Fidesz szavazó vagyok, de nem érdekel, hogy mennyien akarnak kimenni, hazajönni, vagy készülnek elfelé. Tojok rá magasról. Csak az idegesít, amikor valaki kimegy külföldre vécét pucolni, majd ossza az észt, hogy mi milyen hülyék vagyunk itthon. Aztán a karácsonyi vásáron áthajt rajta egy kamion, aminek a sofőrje egy elkeseredett migráns...
2023. ápr. 16. 16:50
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
13: mert tipikusan ez történik a kint dolgozókkal, igaz?
2023. ápr. 16. 17:58
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
13# szerinted a hanyatló nyugaton mindenki wc pucoló?
2023. ápr. 16. 18:09
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

"Pedig a valóság, hogy 2010 májusa óta évente 1 millió ember ment el."

Tehát mostanra 13 millió ember elment az országból? Szerinted hány millóan laktak ebben az országban 2010-ben és mennyien most?

"Csak az idegesít, amikor valaki kimegy külföldre vécét pucolni, majd ossza az észt, hogy mi milyen hülyék vagyunk itthon."

Szívemből szóltál. Múltkor ülök a fodrásznál, szőke cicababa belibben, bocsi, nem tudtam bejelentkezni, 1 hétre jöttünk csak haza, és kell a hajvágás. A fodrász teljesen elalélt, ő volt a sztár, mert olyan bátor volt, hogy kiment Angliába. 1 órán át dicsekedett, aztán én meg megkérdeztem, hogy mit csinál kint. Takarít. Ja, oké, nincs több kérdésem.

2023. ápr. 16. 18:16
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

14

Tipikusan pont elég ilyen dumát hallok, és pont elég ilyen hozzászólást olvasok, amiben valaki döngeti a mellét, hogy ő milyen felvilágosult lett #bezzegnyugaton, és itthon mindenki hülye. A slusszpoén az, amikor bevallja, hogy odakint magyarban ne bízz, mert a többségük szemét. Fura hely lehet az a Nyugat, ha jól lehet keresni, és egy szemétládává válsz.

2023. ápr. 16. 18:46
 18/28 anonim ***** válasza:
30%

14

A kamionos eset nem tipikus, csak előfordul. De a többi része mondhatni tipikus.

2023. ápr. 16. 18:47
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ismerőseim nyugaton, északon. 10 éve kijárnak/kint vannak.

Totál analfabéták, de kb segédmunkával is jobban élnek mint egy magyar diplomás.

Nem részletezem.

2023. ápr. 16. 20:04
 20/28 anonim ***** válasza:
30%
Én sem értem igazán ezt az értékes emberek hagyják itt az országot dumát. Fogyasztói attitűdnek való engedelmeskedés, vagányság és önbizalom. Hülye akár a seggem, de megvan a magához való esze. A józan paraszti ész nagyon sokat ér amit itt egyesek kulimunkának bélyegeznek. Több helyen is dolgoztam Németországban, a benszülöttek totál életképtelenek lennének ha nincs Xezer társadalmi szerep. Egy villanyégő kicserélésén kívül semmihez sem értenek.
2023. ápr. 16. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!