A fidesz-szavazók mit mondanak arra, hogy Orbán miért nem számoltatta el Gyurcsányt?
Figyelt kérdés
Brüsszel, Soros vagy Biden akadályozta meg? Esetleg a NATO vagy Zelenszkij?2023. ápr. 15. 18:59
11/15 anonim válasza:
nem vagyok fideszes,de én feltételezem,hogy azok ketten összejátszanak,hogy pozícióban tartsák egymást
12/15 anonim válasza:
A szavazók egy része biztos érzi,hogy Gyurcsány maga az Isten földredobott ajándéka a FIDESZ számára.Nélküle sose lett volna 2/3-ad.
Sőt ennyiszer.
Ameddig az az alkesz barom itt kever a politikában,addig garantált a FIDESZ fölényes győzelme.
Egymaga képes totál hazavágni a teljes ellenzéket,azzal hogy központi figuraként próbál viselkedni (amikor már a kimutatások mutatják a bukást,akkor áterszti hirtelen a "Kapitány" számára az előteret).
Hiába akar a felesége mögé bújva érvényesülni,teljesen átlátszó amit próbál csinálni.
13 (17) év után egyébként hogy is lehetne elszámoltatni?
13/15 anonim válasza:
Nem tudom mi a narratíva, de igen hasznos így nekik.
14/15 anonim válasza:
Mit értesz "elszámoltatáson"? Politikailag el lett számoltatva, azóta is hozza a Fidesznek a 2/3-ot. A legjobb hasznos hülye a rendszerben.
15/15 anonim válasza:
Itt van, hogy mért nem számoltatták el. Az egyik fő megafonosuk még be is ismerte: https://www.youtube.com/watch?v=fgdvFIubNBo&t=4379s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!