Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az ,hogy a magyarok...

Miért van az ,hogy a magyarok 30% abban hisz, hogy az Ukrán kormány megölt a háború előtt 14 ezer orosz civilt?

Figyelt kérdés

A magyarok 30 %a abban hisz ,hogy azért indult meg a háború , mert az ukrán kormány 14 ezer orosz civilt ölt meg. A magyarok 30%a szerint ki se kéne vonulniuk az orosz hadseregnek, mert Zelenszkij újra kezdi az oroszok legyilkolását.

Természetesen nem volt népírtás, ez a 14 ezres szám a Donbaszi háború 2014-2015ös időszakában meghalt orosz, ukrán és kb 3400 civil halálából jött.

Mégis sok diplomás is hisz, ebben ,hogy Zelenszkij náci, népírtást rendezett, mi ennek az oka? Miért hisz sok magyar az orosz propandának? Miért ennyire hiszékenyek a magyarok?

2023. ápr. 14. 19:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#21 Nèzi a politikàt...azt kell csinàlni. Nèzni.
2023. ápr. 17. 00:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Félműveltek és azért. Láttam én is hogy repülnek szerteszét a civilek végtagjai amit a robbanás után kétségbeesve keresnek a romok között dombaszban. Hogy most ők ukránok voltak vagy orosz kisebbségiek az ég se tudja de nem orosz területen és ők is lőttek ugyanakkor. Szóval szerintem ha az oroszok nem provokálnak akkor maximum útálnák egymást de nem gyilkolásznák egymást az biztos.
2023. ápr. 21. 03:11
 23/23 gungasam ***** válasza:
Miért kezd egy kisebbség harcolni az állam ellen? Jódolgában? Ha a Donbasz függetlenedni akart , megvolt a jó okuk rá. Persze a gazdi haragszik és odacsap. Csakhogy a donbaszi oroszok nincsenek annyira elhagyatva mint a kárpátaljai magyarok, kicsit több a pártfogójuk. Az ukrán fiatalokat orosz ellenes erőszakra és orosz ellene megnyilvánulásokra nevelik cserkésztábor -szerű intézményesített agymosás keretében. Az ukránok nácik lettek.
2023. júl. 11. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!