Mit gondoktok a Fideszről?
Figyelt kérdés
A Fidesz jó vagy nem?2023. ápr. 14. 14:51
11/19 anonim válasza:
A morális söpredék gyűjtőneve a Fidesz
12/19 anonim válasza:
Az 1984 irreális világa valósággá kezd válni.
13/19 anonim válasza:
Ja még megfigyelés pegazus, 30 évre titkosított dolgok, cinizmus, arogancia, beképzeltég, rongyrázás a mi pénzünkből, nerkirályok, nerlovagok, matolcsik, mészárosok, szíjjak, kakadu, sorosozás, migránsozás, karaktergyilkosság, zaklatás, eu egyik leggyengébben teljesítő gazdasága.
14/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Ízig-vérig fideszes vagyok. Aki ezért leszól az menjen a... Mindenki máshogy gondolkodik és nekem tetszik amit Orbán csinál, ahogy gondolkodik. Én nem vitatkozik, de fúj Gyurcsány, fúj Karácsony és fúj az egész baloldal
15/19 anonim válasza:
Hát nagyon nem jó. A fideszuralom idejére egy rendkívül szégyenteljes időszakként fog emlékezni az utókor. Mert idővel minden kiderül. Ki fog derülni mennyit lopott az Orbán-család és a slepp. Minden aljasság amit a magyarság ellen elkövettek ki fog derülni.
16/19 anonim válasza:
Nem tökéletesek ugyan, de a párt felhozatalból a legjobb választás. Elég csak arra gondolni, hogy a 8 éves baloldali uralom óta mennyi mindent rendbe hoztak. Szóval igen.
17/19 anonim válasza:
Aki a baloldalt választaná, az nagyon rosszul dönt. Orbán normálisan dönt mindenhol, és igen, nem tökéletes senki sem, de a Gyurcsány-kormány belevinne minket a háborúba, aminek nagyon rossz vége lenne.
18/19 anonim válasza:
"Gyurcsány-kormány belevinne minket a háborúba"
Hazugság
19/19 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ez az ország megint ide jutott, de attól tartok, még nem nyilvánvaló, hogy milyen mélyen is vagyunk. Orbán egyébként méltó utóda Kun Bélának, és az NKVD-s Gerő Ernőnek. Mondjuk az is nagyon érdekes, hogy a Magyarország ellen alkalmazott orosz módszerek mennyire nem változtak semmit: gyakorlatilag találnak maguknak egy bábot, azt behálózzák, aztán az egész ország birkaként megy utána a szakadékba. Mindig bejön nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!