Hamarosan valósággá válik Soros által felvázolt koncepció ? Kelet-európai katonákat nyugati fegyverekkel fognak harcba küldeni az oroszok ellen ?
Ahogy a napi hírekben olvashatjuk most ott tartunk hogy sok kelet-európai ország nyugati fegyvereket kap akár ingyen. Ha már lesz elegendő korszerű nyugati fegyver és lőszer a Nato keleti szárnyán akkor indulni fog a támadás ?
Mert a kelet-európai emberek élete kevésbé fontos a nyugati politikusoknak. Kisebb lesz a népszerűség csökkenés mint ha a saját fiaik halnának meg a fronton.
Amúgy a 30-as hozzászólásomat folytatva: azért valahol egyetértek veled, a manipulálhatóság valóban erősen egyéni. Sokan vannak, akiknek mindegy mit mondok, ha ellent mond annak, amit ők hisznek, akkor f.sz vagyok kész.
Erre tök jó példa az, ahogy 0%-ra húzták a #28-as hozzászólásomat. Velük szemben én futólag olvastam Soros György esszéjét, le is írtam a kontextust, és így is lehúztak. Ellent mondtam, hülye vagyok, nem is létezem igazából. Ez már tényleg a reménytelen kategória.
Ugyanakkor ez nem "jobber" tulajdonság. Nemrég azért húztak le ugyanígy, mert azt írtam, hogy szerintem simán nyerhetne választást egy jól működő ellenzék, csak sajnos nincs ilyen. Nem: azt kell írni, hogy Orbánnak az anyjának is k.rva volt az anyja, és krumplival vették meg a választást, mert ilyen hülye a magyar nép. Nem tartom sokkal jobbnak ezt sem.
"Erre tök jó példa az, ahogy 0%-ra húzták a #28-as hozzászólásomat."
Nem a 28-as, hanem a 26-os, amiben Soros cikkéről beszélek, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!