Más is úgy érzi, hogy ezek "piskóta" USA szankciók lettek hazánk ellen?
Amiről tegnap szó esett mint lehetőség a médiában, fórumokban mint szankciós lehetőségek azokhoz képest "piskóta" az amit ez a leírhatatlan nevű USA diplomata bejelentett. Kár volt ezért ekkora médiavisszhangot tennie, hogy holnap aztán bejelentek
Ráadásul még "háborús" plakátkampányt is szervezett, aminek fényében meg főleg bőven többre lehetett számítni. Mi a véleményed? [link]
Ezzel csak közölték velünk, hogy hivatalosan is nem kívánatos ország lettünk.
De orbán örülhet, a sok buta parasztot lassan kivezetheti az EU-ból. :D
Többre számítottam, jobboldaliként is. Ez nagyon ciki, de hát milyen is ez az USA? Csupasz fenékkel, felszerelést hátrahagyva szinte futottak a végén Afganisztánból.
Ezért sem értem miért nem növeszti ki végre újra a tökeit az EU és miért hajol meg előttük?
A szankciok alapvetoen nem Magyarorszag ellen, hanem az orosz kembank vezetoi ellen foganatosittattak.
Mellesleg ha David Pressman neve szamodra leirhatatlan, az sztem a te szegenysegi bizonyitvanyod :)
1@ "Ezzel csak közölték velünk, hogy hivatalosan is nem kívánatos ország lettünk."
Ezt tudjuk már egy igen jó ideje, hogy gyűlölnek minket :D
"De orbán örülhet, a sok buta parasztot lassan kivezetheti az EU-ból. :D"
Nincs jobb. Nem tűnt fel? Ma Orbán Viktor képviseli a normalitást.
2@ "Többre számítottam, jobboldaliként is. Ez nagyon ciki, de hát milyen is ez az USA? Csupasz fenékkel, felszerelést hátrahagyva szinte futottak a végén Afganisztánból."
Azon csodálkozok, hogy Ukrajnát nem hagyták hátra high-tech fegyvereket adományozva az ellenségnek ilyen módon :D
"Ezért sem értem miért nem növeszti ki végre újra a tökeit az EU és miért hajol meg előttük?"
Vannak tökeik, de másra használják :XD
Mivel a jobberek tévképzeteivel ellentétben az USA pont letojja, hogy Orbán itt Führert játszik és csak elbábozza a demokráciát, őket Magyarország annyire érdekli, amennyire a kormány feje Putyin seggében van.
Ezekkel a szankciókkal Oroszországnak üzentek, hogy Magyarország sem lehet menedékyhely, illetőleg próbára tették a kormányzatot, hajlandóak harcolni az orosz kémbank vezetőségéért (ezzel beismerve, hogy nyakig benne vannak Putyin s.ggében) vagy annyiban hagyják a dolgot? Ha az előbbi, akkor várhatók további lépések, ha az utóbbi lesz, vagyis a Fidesz meghátrál, akkor békén hagynak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!