Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy csalódottság...

Mi ez a nagy csalódottság mindkét oldalon, amiért Pressman Misi nem jelentett be szankciókat? Manapság már mindenki euro/dollárban tartja a pénzét?

Figyelt kérdés

Még a Fideszesek is csalódottak sokan, hogy nem szabott ki az USA szankciókat Mo.-ra, mert akkor ismét legyengülhetett volna a forint. Eddig is hallottam már róla, hogy már a Fideszesek is (már akinek közülük van egy fillér megtakarítása is), azok is átváltották forintból amikor 420 fölé ment, mert hát Fidesz ide vagy oda, azért ha pénzről van szó meginog a hitük.

Szóval mindenki csalódott most amiért a forint árfolyama stabil maradt?

2023. ápr. 12. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha erősödik a forint az jó dolog.
2023. ápr. 12. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki ez a Misi Mi Hazánkos?
2023. ápr. 12. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Most akkor, hogyha nem kell félni ámerikától, akkor kitől kell rettegniünk a fideszeseknek?
2023. ápr. 12. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Én az inflációtól félek.
2023. ápr. 12. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Jó kapcsolatra kell törekedni az usa-val is.
2023. ápr. 12. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos abban tartom, buktam is rajta nem keveset.
2023. ápr. 12. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez elég gyenge hazugság volt.

Az elsőtagmondatban jelenidőt használsz, ami arra utal, hogy még mindig abban tartod a pénzed, de ha buktál rajta akkor miért nem vetted már ki? Ha meg nem vetted ki és várod, hogy felmenjen az értéke, akkor meg valójában még nem buktál semmit.

Szóval vagy hazudsz, vagy irtó buta vagy.

2023. ápr. 12. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!