Orbán Viktornak honnan van ilyen jó stílusa a parlamenti vitákhoz: tehetség, vagy pedig kialakult nála az évek során?
A kérdés nem irónia, hanem komoly.
Most legutóbb megnéztem ezt a videót, ahol Toroczkai László a végrehajtási rendszerrel kapcsolatban kérdezi újra a miniszterelnököt:
Orbán Viktor higgadtan, érhetően reagált, amibe nem igazán lehet belekötni.
Aztán előjött egy másik téma is, a fúrt kutat, amibe belevitt egy kis humort, majd a végén egy csattanós választ. :D
Még a vita vezetője is mosolygott rajta. :)
Az én véleményem az, hogy lehet Orbán Viktort kedvelni, vagy nem kedvelni, de remek politikus. Nem egyszer mosolyogtattak már meg engem is a válaszai.
Magyarul mellébeszélés, terelés, kényelmetlen kérdésre teljesen másra vonatkozó dolgokkal válaszolás.
Sokat elárul, hogy a kérdezőnek ki kellett írnia az elején, hogy nem iróniából kérdezi...
Ha neked ez jó stílus akkor kényszeredett nyájas stílussal téged azt hiszem könnyű elhitetni dolgokat.
Ott van ezer éve, és jó a memóriája. Meg gondolom, készül is.
Ezért tud mindenre adatokkal, tényekkel válaszolni. Vagy odatolni a másik orra alá, hogy mikor, mit mondott, vagy tett.
Szerintem is jó stílusa van. Függetlenül attól, hogy mit mond, vagy hogy egyetértek-e vele. Egy politikusnál fontos a jó fellépés, és hogy úgy tudjon vitázni, hogy közben ne húzza fel magát, ne szálljon el az agya.
Hà ha neked jò stìlusnak szàmit a Sorosozàs ès a cinikus Boldog karàcsonyozàs akkor Orbàn megtalàlta a cèlközönsègèt.
A kocsma legrogyottabb szèkèn
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!